Interieurarchitect

Een bijzonder project, dankzij een uniek product

Met JUNG UNIQUE maakt JUNG karakteristieke interieurvormgeving tot in het kleinste detail mogelijk. Met een personaliseerbare print tovert JUNG schakelmateriaal om tot een originele en opvallende communicatietool. De schakelaar krijgt naast zijn functionele rol als lichtbron nu ook een informerende en oriënterende rol in een ruimte. Ideaal voor o.a. hotels, co-working spaces en vergaderruimtes.

Let’s create & communicate

JUNG UNIQUE geeft creatievelingen de mogelijkheid om schakelaars, tasters en dimmers projectmatig vorm te geven en zo als extra communicatietool in de ruimte te gebruiken. Van kleur en lettertype tot design en boodschap, alles kan volledig vrij worden ingevuld.

JUNG UNIQUE in de praktijk

Actiecodes, lettercodes, woorden en pictogrammen: de binnenhuisarchitecten van STUDIO KOMO laten zien hoe JUNG UNIQUE in een project wordt toegepast. Voor de co-workingspace URBAN SPACES creëerde het designerteam 34 verschillende opdrukken die afgestemd werden op de vormgeving en functies van de ruimte. JUNG UNIQUE werd op deze manier een onderdeel van het volledige interieurconcept.

Een persoonlijke aanpak

JUNG UNIQUE is een persoonlijk en projectgebonden programma. Het JUNG-team zit dan ook graag face-to-face met je samen om de mogelijkheden van jouw projectidee uitgebreid te bespreken.

Bron: King George

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in