De badkamer
Reportage

Sculpturaal hoogtepunt in de badkamer

Opbouwwaskommen zijn al een tijdje trending. Ze vormen een volwaardig deel van het badkamerinterieur en worden met trots geëtaleerd. Bij X²O Badkamers fungeert het badkamermeubel vandaag als sokkel, waarop geanodiseerde waskommen als piece of art hun intrede doen. De Balmani Accia in Brushed-uitvoeringen RoseGold, GunMetal of Champagne Gold zorgt zo voor een sculpturaal hoogtepunt en een artistiek badkamerinterieur.

Vanaf 1 oktober 2022 bestelbaar! 

Pronkstuk

Een waskom wordt steeds vaker als pronkstuk in de badkamer geplaatst, meestal als losstaand object bovenop het badkamermeubel. Dit jaar pakt X²O Badkamers uit met de Balmani Accia-opbouwwaskom uit roestvrij staal en in de trendy kleuren Brushed RoseGold, Brushed GunMetal en Brushed Champagne Gold. De ronde vorm kent een fijne en strakke rand, waardoor het design heel elegant oogt. De afvoerplug loopt mooi over in het ontwerp omdat ook dat uit rvs met identieke afwerking is. X²O geeft je de vrijheid om de waskom en het meubel samen te stellen volgens jouw wensen. Stem het materiaal en de kleur van het meubel en het blad af op de gekozen waskom(men) en kies de plaatsing op het meubel helemaal zelf, bijvoorbeeld twee naast elkaar of een enkele links of rechts. Op die manier heb je extra afzetruimte op het blad om producten te etaleren.

Roestvrij staal

Balmani steekt z’n knappe design in een kwalitatief jasje van roestvrij staal. Het ontwerp oogt brons-, metaal- of goudkleurig door de geanodiseerde afwerking, maar het krijgt de voordelen van rvs mee. Roestvrij staal is bovendien makkelijk te onderhouden, want je kan kalk- en zeepresten eenvoudig verwijderen met een rvs-reiniger. Het materiaal behoudt ook lang z’n mooie en elegante uitstraling, waardoor het een duurzaam karakter heeft.

Gekleurd kraanwerk

Kleuren als Brushed RoseGold en Brushed GunMetal zagen we de voorbije twee jaar al opduiken in het kraanwerk van Blaufoss, verkrijgbaar bij X2O Badkamers, vandaag doet dit trendy kranenmerk er nog Brushed Champagne Gold bij. Deze drie tinten worden het uithangbord van de nieuwe range waskommen, zodat jij ze met je kranen kan combineren. Kies voor inbouwkraanwerk of een verhoogde wastafelkraan en werk het geheel af met je favoriete en bijpassende accessoires (spiegel, handdoekhouder, wc-tools...), telkens in dezelfde kleur.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in