De badkamer
Reportage

Feestelijke kranen in Brushed Champagne Gold

Op zoek naar een stijlvol en zacht alternatief voor gouden kranen ? Dan is Brushed Champagne Gold echt iets voor jou. De benaming van deze splinternieuwe kranenkleur is vanzelfsprekend afgeleid van de wereldberoemde wijnsoort, maar er schuilt méér achter deze splinternieuwe kraankleur.

Een tikkeltje glamour

Blaufoss kranen in Brushed Champagne Gold zijn afgewerkt in een zeer zachte goudtint. De kleur is geschikt voor alle badkamerliefhebbers die graag iets moderner en verfijnder dan traditioneel goud uit de hoek komen. Deze frisse tint is geschikt voor elke badkamerstijl en brengt een luxueuze touch met zich mee.

Je hebt de mogelijkheid om deze kleur te kiezen voor alle badkameronderdelen waar je een kraan voor nodig hebt. Aan de wastafel, in de douche, bij het bad en bij je handenwasser in het toilet. Vanaf nu was jij dus je handen een pak luxueuzer dankzij het glamourkarakter van de champagnekleur.

Ook het onderhoud is erg makkelijk

Zo mooi als ze zijn, zo makkelijk zijn ze in onderhoud, die champagnekleurige kranen. Je gebruikt ze zalig zonder zorgen dankzij het ijzersterke en krasbestendige kraanoppervlak. Deze toplaag is afkomstig van de milieuvriendelijke PVD-coating.

Dankzij de licht geborstelde afwerking zie je niet snel vlekken en vingerafdrukken op het kraanlichaam. De PVD-technologie houdt de kleur bovendien erg goed vast zodat ze lang meegaat. Dus wees gerust, een schoonmaakmiddel zal je kraan niet aantasten.

Ongelofelijk chique in harmonie met andere kleuren

Omdat Brushed Champagne Gold een milde kleur is, combineert ze uitstekend met blauw of groen. Zo is je badkamerinterieur helemaal in balans. Ga je liever de wellnesstoer op? Dan match je beter met roze en/of aardetinten.

Ook de combinatie met prachtig wit Carrara marmer of met een donkerere muur is een absolute aanrader. De champagnekleurige rand bij een ovale of een ronde spiegel zorgt voor een vleugje originaliteit.

Proosten we binnenkort samen op je badkamerinterieur in Brushed Champagne Gold? Ontdek deze buitengewone kleur in één van onze showrooms of online.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in