Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Forbo flooring
Vloeren

Quick-Step: kwaliteitsvloeren voor elke smaak en budget

Quick-Step is gekend voor zijn kliklaminaat. Maar wist je dat Quick-Step ook meerlaags parket en luxe vinylvloeren aanbiedt? We zetten de collecties voor u op een rijtje.

Waarom kiezen voor Quick-Step Parketvloeren?

Quick-Step meerlagig parket bestaat uit drie lagen hout met een beschermende afwerking van olie of lak. Een Quick-Step parketvloer vereist geen werk meer na de plaatsing. Je hoeft niet te schuren, er is geen geknoei met stof, je hoeft niet te vernissen, oliën of schilderen. Kortom je geniet onmiddellijk van je nieuwe vloer zodra hij geplaatst is.

Als je van een warm en authentieke interieur houdt, gaat er niets boven een natuurlijke Quick-Step parketvloer van echt hout. Zijn natuurlijke charme, schoonheid bezorgen je een leven lang plezier.

De prijs varieert, afhankelijk van de houtsoort, van 36.95€/m² tot 112.95€/m² (Inclusief BTW).

Waarom kiezen voor Quick-Step laminaatvloeren?

Quick-Step laminaat zijn vloeren met een hout- of tegellook. De combinatie van een perfect dessin en de oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat de laminaatvloeren buitengewoon echt en natuurlijk lijken.

Planken of tegels. Breed of smal. Modern of artisanaal. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Er is een laminaatvloer voor elke kamer - zelfs je badkamer - en voor elk budget.
 
Een Quick-Step laminaatvloer is uiterst krasbestendig en daardoor ideaal voor ruimtes waar er geleefd wordt. Bovendien zijn de vloeren erg makkelijk in onderhoud.
 
De prijs varieert tussen 16.45€/m² en 43.45€/m² (inclusief BTW).

Waarom Quick-Step Livyn luxe vinylvloeren kiezen?

Een warme vloer die stil is, 100% waterdicht en zeer slijtvast ? Dat zijn de Quick-Step Livyn luxe vinylvloeren. Deze stevige kunststof vloeren, verkrijgbaar in een variëteit van houtdecors, zijn zo ideaal voor o.a. badkamers en keukens. Een Livyn vinyl is bovendien dun en soepel, zodat je hem gemakkelijk op een bestaande vloer kunt plaatsen. Je kan de vloerstroken klikken met het gekende Uniclic kliksysteem of verlijmen.

De Quick-Step vinyl vloer is ook perfect te combineren met vloerverwarming en/of -koeling. Dankzij het verzegelde oppervlak en de beschermende PU coating die vuil en vlekken voorkomt, is de vloer makkelijk schoon te maken!

De prijs varieert tussen 29.99€/m² en 39.99€:m² (inclusief BTW).

Quick-Step Flooradvisor

Benieuwd hoe een Quick-Step laminaat, parket of vinyvloer eruit ziet in je eigen interieur? Ga naar Quick-Step en ontdek het zelf met de Quick-Step Flooradvisor, dé online interieurtool.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in