Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Forbo flooring
Vloeren

Quick Step introduceert nieuwe budgetvriendelijke vloeren

Quick Step speelt met hun nieuwe serie Go in op de stijgende vraag naar budgetvriendelijke vloeren voor kinderslaapkamers en speelkamers. Een tweede nieuwe serie is Silverfrost, die een glans aan je houtdessin verlenen.
 

Anders dan de bestaande Classic-collectie – waarin de decoren drie stroken vertonen – tellen de meeste laminaatpanelen uit de nieuwe Go-serie 4, 5 of 10 strips. Na een uitvoerige studie stelde de designafdeling vast dat Franse eik en esdoorn het elegantst lijken als de vloerpanelen 4 en 5 trips tellen. Een houtsoort als teak ziet er speelser uit met 5 stroken op één paneel, terwijl wengé veel rustiger overkomt als de plank tien evenwijdige strips heeft en mat is afgewerkt. Het resultaat is een fris ogende vloer, zelfs in grote ruimtes.
De Go-serie is verkrijgbaar in negen uitvoeringen, waarvan het merendeel 4, 5 of 10 strips heeft, en 3 uitvoeringen met een éénstrookdessin.

Fascinerend mat en glanzend

Naast Go is ook de Silverfrost Technology een nieuwigheid. Dankzij deze revolutionaire productiemethode – waarbij een deel van de houtporiën glanzend wordt gemaakt – krijgt een uitgelezen selectie van nieuwe laminaatvloeren een aparte uitstraling. Door de afwisseling van matte en blinkende poriën wordt de tekening op de planken extra geaccentueerd. Deze technologie wordt toegepast op een aantal vloeren uit de reeksen Elite en Classic.

Meer info: www.quick-step.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in