Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Forbo flooring
Vloeren

Ongewone vloeren, voor elk wat wils

Een gepersonliseerde gietvloer, een zeshoekige tegel, een lederen ondergrond, … de Habitos.be-redactie verzamelde een bonte verzameling van bijzondere vloeren. Laat je inspireren en ontdek de vloer voor jouw interieur.

Special Items Gietvloer - DRT Vloeren

(foto 1+2) Wil je een gietvloer met een eigen afbeelding? Dan vind je bij DRT Vloeren de collectie Special Items Gietvloer. Jouw fotoprint wordt verwerkt in de vloer. Een schilderij, foto’s van de kinderen, … je kunt het zo gek niet bedenken. De vloer op basis van een epoxy of polyurethaan kunsthars is erg onderhoudsvriendelijk. De vloerdikte van de Special Items Gietvloer varieert tussen de 3 en 7mm.

Xtreme serie hexagonal - Apavisa

(foto 3+4) Geen liefhebber van een vierkante tegel? Ga dan voor zes uitersten met de Xtreme serie hexagonal van Apavisa. De grootte van deze ongelijke, met metaal afgewerkte tegel is 59,55cm bij 51,57cm. De diepte van de Xtreme serie hexagonal bedraagt 3mm.

808 State - Kymo

(foto 5+6) Eén vorm en oneindige opties, dat is de 808 State van Kymo. Met dit tapijt kun je je helemaal uitleven. Daarvoor zorgen de 50 beschikbare kleuren. De 808 State is opgebouwd uit stof (Divina melange 2 by kvadrat), vilt en anti-slip PVC.

Santana-Silentwood - Santana

(foto 7+8) Ssssttttt, hier is het stil dankzij de Santana-Silentwood. Dit product combineert de looks van parket met het comfort en de stilte van kurk. De Santana-Silentwood bestaat in vijf verschillende producttypes: van echte fineervloeren op kurk tot authentieke digitale prints van houtdesigns op kurk. Santana zorgt steeds voor een natuurlijk materiaal met een warme, authentieke uitstraling. 

Design 300 - Tarkett

(foto 9+10) Natuurlijk verdient de kinderkamer ook extra aandacht. De kids een speelse vloer geven doe je met de Design 300 van Tarkett. De verschillende patronen vormen de perfecte achtergrond voor activiteiten en slapen. De Design 300 kent een oppervlaktebescherming van Supreme Protection, dat vier keer harder is dan gewoon vinyl. Daarnaast biedt het materiaal akoestisch comfort (18 dB) en is het makkelijk in onderhoud.

Diva en Agata - Roberto Cavalli

(foto 11+12) Als het wat chiquer - en vooral veel duurder - mag zijn dan heeft Roberto Cavalli iets voor jou. De beroemde mode-ontwerper gooit zijn eerste twee tegelcollecties op de markt met de Diva en de Agata. De zwarte Diva en de witte Agata, beiden van de Ricchetti-lijn, weerspiegelen perfect de glamour en de glamour van Cavalli’s creaties.

Silk Road Collection - Blackstock Leather

(foto 13+14) Leer is het synoniem van smaak en zeker deze Silk Road Collection van Blackstock Leather. Het voelt aangenaam aan. De geur is zeer herkenbaar en door de natuurlijke kleurschakering is het in één oogopslag duidelijk dat het om een puur product gaat. De Silk Road Collection heeft een magnetische plaatsingssysteem. Met dit systeem worden de leren tegels geplaatst op metalen platen, waardoor de tegels eenvoudig te vervangen of te verplaatsen zijn, zelfs naar een volledig andere locatie.

Auteur: Daan Slingers - juni 2012

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in