De badkamer
Reportage

Make over: ontdek hoe jouw badkamer eruit kan zien!

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe badkamer? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel geven we je 4 voorbeelden van geslaagde badkamerrenovaties. Zo kan jij makkelijk aan de slag met de jouwe thuis.

Hout in de hoofdrol

De eerste badkamer ademt een vintage sfeer uit dankzij de opvallende roze tegels. Toch kan ook het moderne comfort niet ontbreken. De bewoners van dit huis waren enorme fan van hout, dus dat materiaal speelde de hoofdrol bij de keuze voor het badkamermeubel. Zij gingen uiteindelijk voor de hout in combinatie met duurzaam Solid Surface en koninklijk goud. De ovalen spiegels geven het badkamergeheel een extra speels kantje.

Lees meer

Exotische sfeer

Dit koppel heeft een nogal eigenzinnige, originele smaak en dit wouden ze het liefst doortrekken naar hun badkamer. De indeling van de oorspronkelijke ruimte werd helemaal omgegooid. Er werd plaats gemaakt voor een ruime inloopdouche, een halfvrijstaand bad en een toilet. De combinatie van goud, hout en solid surface keert hier ook terug. De opvallende wandtekening trekt hier natuurlijk meteen de aandacht. De subtiele gouden details en de vrolijke spiegels maken het plaatje compleet.

Lees meer

Mediterraanse flair

Speelse vormen en zuiderse kleuren, da’s waar de bewoners naar uit keken in hun nieuwe badkamer. Zij kregen een prachtige ruimte met aandacht voor comfort. De badkamermeubelen hebben een stoere uitstraling wat in schril contrast staat met de speelse ronde spiegels, de witte opzetwaskommen en de metaalkleurige kranen. Het prachtig lijnenspel valt op in deze badkamer. De latjes op de voorkant van het meubel zijn een voorbeeld van verticale elegantie. Ook het hoekbad heeft opvallende rechte lijnen.

Lees meer

Stoer en superopgeruimd

Een gezin met twee kleine kinderen heeft nood aan een praktische badkamer. Zelf is het gezin fan van donkere kleuren en dat komt ook terug in de badkamer. We zien warm hout en zwart als overheersende tinten terugkomen in het badkamermeubel, de douchedeur, het kraanwerk, de wastafel en de handige handdoekradiator. Zowel bad als douche zijn zo goed als onmisbaar in een gezin van 4. De nis waar de douche in gemaakt is, is plaats besparend. Voldoende opbergruimte in de badkamer is een must voor dit gezin. Daarom hebben de wastafelonderkasten 100% uitschuifbare lades en werd er een spiegelkast voorzien.

Lees meer

Begint het te kriebelen om je badkamer aan te pakken? Bekijk al onze geslaagde badkamerrenovaties online en lees waarom ze welke keuzes maakten. Nog niet helemaal overtuigd welke producten je het best kiest? Kom langs in één van onze showrooms en laat je adviseren door onze specialisten.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in