Aanbevolen partners

creemers
Interieurarchitect

In Wonen brengt interieurinspiratie

Vanaf dit weekend kan je op In Wonen talloze interieurideeën opdoen in elke stijl en meubels, stoffen, verlichting, baden, keukens en woonaccessoires ontdekken In Wonen spreekt dan ook een ruim publiek aan dat zich graag laat inspireren en effectief op zoek is naar nieuwe elementen voor het interieur.


In Wonen 2011 is opgebouwd rond drie thema’s:

Deco-atelier

Het Deco-atelier op In Wonen is een gezellige zone waar men kan eten en drinken en waar ook leuke workshops worden ingericht. Professionele naaisters tonen hoe men decoratieaccessoires voor in huis kan maken zoals kussens, plaids, tafellopers, gordijnen... Wie zelf aan de slag wil kan hier terecht voor mooie stoffen. Wie minder handig is heeft een ruime keuze aan kant-en–klare decoratie artikelen.


CookIN

Iedereen is vandaag de dag chef in eigen keuken. Lekker kokkerellen met familie en vrienden, het is een trend die niet stuk te krijgen is. Belangrijk is de keuze van het fornuis, de potten en pannen, een verfijnd servies, tafellakens, vazen en kandelaars… De keuken is voor velen dé belangrijkste plaats is huis geworden!
In Wonen surft mee op deze trend en richt een shoppingzone in die alle voornoemde items in de aanbieding heeft. Ter illustratie wordt een heus appartement opgebouwd met een keuken die tot leven wordt gebracht door bekende chefs die ter plaatse kookdemonstraties komen geven.


Bath & Wellness

Lekker bubbelen in bad of als het een tikkeltje meer mag zijn, heerlijk relaxen in de sauna of jacuzzi. Ontspannen na een drukke werkdag blijft een must voor velen. Dit jaar besteedt In Wonen dan ook extra veel aandacht aan de badkamer, het goed gevoel, het tot rust komen,...
Water in huis staat voor gezondheid, ontspanning en vrije tijd. De badkamer is vandaag niet langer een louter functionele wasplaats, maar biedt in de moderne woning tal van alternatieve toepassingen: indrukwekkende douches, sauna’s en bubbelbaden worden een must. Naast een wellness-center aan huis, doet de badkamer vaker dienst als fitnessruimte. Ook deze trend komt uitgebreid aan bod op In Wonen.In Wonen praktisch

In Wonen gaat door in Antwerp Expo
(Jan van Rijswijcklaan 191 - 2020 Antwerpen)

Openingsuren
za 12.02 13u – 23u
zo 13.02 11u – 19u
ma 14.02 13u – 19u
di 15.02 13u – 19u
vr 18.02 13u – 19u
za 19.02 13u – 19u
zo 20.02 11u – 19u

Tickets kosten € 8 aan de kassa en kunnen ook met een korting van € 2 besteld worden op www.inwonen.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in