Nieuwe kamers

Hülsta maakt stijlvol thuiswerken mogelijk

De Duitse meubelfabrikant Hülsta pakt uit met een uiterst compleet Home officeprogramma dat overal in de woning tot zijn recht komt.

Spil van HomeOffice by hülsta is een spitsvondig schrijftafelconcept dat met een klein aantal basiselementen een oneindig aantal combinatiemogelijkheden biedt. Met behulp van twee vormvrije tafels in een rechter- en een linkeruitvoering en met rechthoekige werkbladen van diverse afmetingen kunnen diverse samenstellingen gecreëerd worden. Of het nu gaat om een individuele werkplek voor zowel zittende als staande activiteiten naast team- of groepsopstellingen.


Al die jaren is de hülsta-basisfilosofie ongewijzigd gebleven: meubels moeten functioneel zijn, plezier geven en ruimte voor individuele creativiteit laten. De kwaliteit moet onder alle omstandigheden aan de hoogste eisen voldoen.
Dat verklaart waarom het hülsta HomeOffice-programma een aantal speciaal bestudeerde functionele meubelen omvat, zoals rolcontainers, wagens voor de pc-toren en een dressoir voor kantoorapparaten. Voeg daarbij de ergonomische bureaudraaistoelen Ergomo H3 en H4 en uw ideale thuiswerkplek is compleet.

Flexibele partner
Een andere troef van deze HomeOffice-collectie is de flexibiliteit om de combinatie van uw keuze te integreren in vrijwel alle woonruimten: voor welke samenstelling je ook opteert: een vrijstaande opstelling, tegen de wand of in een hoek stellen geen enkel probleem.

Omdat er gebruik gemaakt wordt van een uitgebreide waaier aan materialen voor de tafelbladen - van fineer en massief hout tot wit laqué en werkbladen in massief volkern – en de verschillende afwerkingsmogelijkheden van de onderstellen, is de HomeOffice-collectie de ideale partner voor verschillende woonprogramma’s van hülsta.

Thuiswerken is deel van ons dagelijks leven
“Thuiswerken” is een begrip geworden, dat je niet te eng mag ïnterpreteren. De moderne technologie maakt homebanking via de pc perfect mogelijk, het lezen, sturen en verzenden van e-mails, surfen op het World Wide Web, spelletjes te spelen, de kinderen te helpen bij opzoekingswerk voor school enz… Met een high-speed internetverbinding zoeven de webpagina’s tien keer sneller de plaatsbesparende laptop-pc binnen dan met een gewone telefoonverbinding. Ongeveer net zoals een netwerksysteem bij een bedrijf, is een huisnetwerksysteem een van de meeste flitsende aspecten van de hedendaagse woning geworden.

Vertegenwoordigers, beoefenaars van vrije beroepen, maar ook mensen met typisch kantoorwerk, evolueren steeds meer naar soepele werkvormen, waarvan werken van thuis uit integraal deel uitmaakt. Werkgevers kunnen de efficiëntie van hun deeltijds thuiswerkend personeel immers steeds beter opvolgen.

Andersom voelen veel thuiswerkers zich veel beter in hun vel, zijn meer gemotiveerd en bereid om ook buiten de klassieke kantooruren een tandje bij te steken.

Reden te meer om te investeren in een stijlvolle, functionele thuiswerkplek die overal in de woning (woonkamer, maar ook slaap- of gastenkamer) kan geïntegreerd worden en daarom best naadloos aansluit bij het gekozen hülsta-woonprogramma.

Configuraties à la carte
De hülsta-designers hebben dan ook zeer bewust geopteerd voor een conceptuele vormgeving van een in de hoogte verstelbare kantoortafel met twee rechthoekige werkbladen, geschikt voor rechts- en linkshandigen en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dat maakt het mogelijk om elke HomeOffice-combinatie mooi in te passen in ruimten van uiteenlopende grootte of indeling. Vrijstaand, tegen de wand of in een hoek: nagenoeg alles is mogelijk.

Toebehoren
De verschillende tafelcombinaties en toebehoren (sober dressoir/laag bergmeubel met zijwaarts wegschuivende, hoekvormige deurpanelen, twee verschillende types rolcontainers voor dossiers en documenten, trolley voor de desktop-pc, lade voor schrijfgerei en boekenmodule voor montage onder het werkblad) kunnen in verschillende kleurstellingen en materiaaluitvoeringen bekomen worden.

Zo kan je kiezen uit eiken choco, kersen, noten, massief beuken, massief elzen, massief eiken zand, laminaat zwart, laminaat wit, blank ahorn en wit laqué. De kleuren kunnen ook onderling gecombineerd worden voor extra contrastwerking.
De werkbladdikte bedraagt een robuuste 26 mm. Voor de werkbladen uit compact laminaat (HPL) bedraagt de dikte 12 mm.

Meer info: Huelsta.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in