De badkamer
Reportage

Hoe schep je een spa-gevoel in jouw badkamer?

Nieuwsgierig hoe jij je badkamer kan omtoveren tot de ultieme wellnessoase? Samen met professionele styliste Eva van de Ven van vtwonen lijsten we enkele concrete tips op om helemaal tot rust te komen in jouw zenbadkamer.

Hoe kies je de juiste meubels? En hoe krijg je het beste resultaat in z’n geheel? Bekijk de aflevering uit de videoserie Badkamervragen of lees verder en ontdek alles over de geselecteerde producten en shop the look!

Bekijk hier alvast de aflevering

De blikvanger bij uitstek- het vrijstaande bad

Het meest opvallende element uit deze ruimte? Het vrijstaande mat witte Scala bad van Balmani. Dit bad ademt rust en straalt tegelijkertijd luxe uit. De ingesprongen rand aan de onderkant doet het bad als het ware zweven. Het materiaal van dit bad is stevig Solid Surface. Dat voelt uiterst zacht aan maar is ijzersterk en antislip. Dat maakt Solid Surface extra hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. De gouden badkraan is een perfecte aanvulling op dit badkamergeheel.

Ruime inloopdouche

Veel ruimte om te douchen? Dan is een inloopdouche ideaal. Dit exemplaar heeft twee open ingangen zodat je langs beide kanten kan instappen. Als dat geen luxe is 😊De doorzichtige glanswand versterkt het open gevoel en de gouden profielen sluiten perfect aan met de gouden regendoucheset. Een chic detail, net als de Calacatta print van de keramieken douchebak.

Zachte lijnen en magisch marmer

De uitzonderlijke print van de douchebak zien we terug in de verzonken wastafel. De combinatie met de mat witte wastafelonderkast is prachtig. De spiegels met afgeronde hoeken geven het geheel wat meer karakter. Deze exemplaren hebben trouwens zowel verlichting als een anti-damp functie. Zo hoef je tijdens jouw spamoment nooit je spiegel schoon te maken met een handdoek.

Koninklijk kraanwerk

Goud is een gewaagde keuze maar het doet je badkamerinterieur opleven. De Blaufoss inbouwkranen zijn uitgerust met bespaarfunctie waardoor je minder verbruikt en energie bespaart. Kijk je graag met één van onze badkameradviseurs hoe je van jouw badkamer een absolute droombadkamer kan maken? Kom dan langs in één van onze 28 showrooms!

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in