De badkamer
Reportage

Het is bijna zover…ben jij klaar voor Black Friday?

Tijdens Black Friday vind je bij X²O Badkamers de allerbeste aanbiedingen. Of het nu gaat om badkamermeubelen, baden, douches, kranen, spiegels of toiletten: dit is jouw kans om met grote korting fantastische badkamerproducten in te slaan.

In onze showrooms en in de X²O webshop vind je alles voor je droombadkamer. En dit jaar gaan we verder dan ooit voor onze Black Friday actie, maar daarover later meer. Proef alvast de sfeer van Black Friday en leer onze zwarte topproducten kennen

Publieksfavoriet: zwarte kranen

Sinds enkele jaren duiken zwarte kranen op in de industriële badkamerinterieurs. Het is de manier om een originele twist mee te geven aan je wastafel, je douche of je bad. Zwarte kranen zijn ook heel makkelijk schoon te houden en gaan jarenlang mee. Kortom, met een zwarte kraan kies je voor trendy, elegant en praktisch design voor jouw badkamer of je toiletruimte.

Warm in het donker: zwarte radiatoren

Onmisbaar in je badkamer tijdens de barre wintertijden: de badkamerradiator. Waarom zou je niet kiezen voor een zwart exemplaar? Niet enkel voor durvers want zwarte badkamerradiatoren staan prachtig in elke badkamerstijl: van design tot modern. Je kan trouwens kiezen tussen een handdoekradiator die je handdoeken lekker warm houdt of een badkamerradiator die de hele ruimte op een aangename temperatuur brengt.

Opvallende eyecatcher: zwart toilet

Je hebt het vast al eens gezien in een hotel of op restaurant: een zwart toilet! Het is één van de grootste trends die nu ook overwaait naar de badkamers bij mensen thuis. Geef je toilet een verrassende look met een exemplaar in deze kleur. Je kan deze uitstraling helemaal doortrekken door te kiezen voor bijpassende zwarte accessoires en een handwasser met zwarte kraan.

Elegant frame: zwart doucheprofiel

Sober en stijlvol, da’s hoe de ideale inloopdouche eruitziet. Een zwart doucheprofiel zorgt gegarandeerd voor een prachtige afwerking. Heb je een douche in een nis? Geen probleem! Ook in dat geval kan je voor een zwart profiel kiezen.

Wil jij ook als eerste genieten van onze mega Black Friday kortingen? Hou onze website en onze sociale media goed in de gaten. Op 17 november verklappen we jou hoeveel extra korting we geven. Wil jij niets missen? Schrijf je dan nu hier in voor handige updates!

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in