De keuken
Reportage

Go big and go home, de XXL Maris Fragranit-spoelbak wacht op je

Franke verzoent opnieuw baanbrekende functionaliteit met een geraffineerd design in een spoelbak waarvan je instant grote woorden gaat scanderen. Maris bewijst zich als een terechte upgrade voor iedere keuken, want met z’n spectaculaire grootte wordt koken, bereiden en afwassen voortaan een kleine moeite. Meer plaats heeft als resultaat meer efficiëntie, meer comfort én zelfs al een Red Dot Design Award 2022. Go big AND go home, want je bekroonde XXL Maris Fragranit-spoelbak zit op je te wachten.

Be big, be bold

Franke gaat met zijn XXL Maris Fragranit-spoelbak voor een kanjer van formaat, want het grootste model is zo’n 780 mm lang en 500 mm breed. Deze unit heeft geen afdruipdeel meer, waardoor er extra veel ruimte vrijkomt voor de spoelbak. Meer plaats, betekent efficiënter en comfortabeler werken. Dat komt van pas als je grote potten, pannen, ovenplaten... die niet in de vaatwasser passen, wil afwassen. Being big, means being bold!

Indrukwekkend design

Niet alleen de grootte doet ons van onze keukenkruk blazen, ook het design scheert hoge toppen. Zwart mat, onyx, steengrijs, platinum, champagne, metaal wit... Als kameleon voelt Maris zich in iedere interieurstijl thuis, waar hij telkens voor een moderne uitstraling zorgt. Niet alleen qua kleur, ook als object gaat Maris mooi op in elke keuken. De flinterdunne rand met bijhorend coverventiel en de verborgen overloop waken over een heel strak en minimalistisch design. Maris kan gekozen worden met een kraanrand achteraan, waar plaats is voor een zeepdispenser en een draaiknop. Die rand is ontworpen met een kleine nis, zodat water en druppels binnen de ‘natte zone’ blijven en niet op het werkblad terechtkomen. Inbouw, verzonken of onderbouw, Maris garandeert je een knappe keuken.

Maris Fragranit+ spoelbak: prijs €532,40 - €756,25 incl. BTW.

Eersteklas duurzaam en hygiënisch

Franke draagt duurzaamheid altijd hoog in het vaandel, waardoor het telkens probeert te streven naar wereldklasse. Maris Fragranit is een heel sterke spoelbak, want het bevat kwarts, wat een van de hardste materialen is die er bestaan. Het is bestand tegen temperaturen tot 180°C, kan tegen een stootje of thermische schokken en is krasbestendig zodat zelfs messen geen schade kunnen aanbrengen.

Daarbij komt dat het oppervlak een Sanitized-behandeling kreeg. Sanitized is een materiaal dat zilvericonen bevat dat de groei van bacteriën en microben met maar liefst 99% vermindert. Heerlijk hygiënisch!

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in