Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Forbo flooring
Vloeren

Een vinylvloer in een doosje

Een volledige vloer in één doos? In principe kan het. Want met Floor In a Box lanceert Tarkett een innovatief en revolutionair vloersysteem dat een antwoord biedt op alle wensen van de doe-het-zelver. Nooit eerder was kwalitatieve en stijlvolle vinylvloer zo handig in vervoer, plaatsing en onderhoud.


Op zich is een vinyl vloer plaatsen tamelijk gemakkelijk. Het waren tot voor kort die grote rollen vinyl die het moeilijk maakten om een vloer te bekleden met deze flexibele materialen. Tarkett maakt al decennia lang kwaliteitsvolle vloerbekledingen. Om tegemoet te komen aan de vraag van zijn klanten, heeft het bedrijf het Floor In a Box-concept ontwikkelt, waarmee het vinyl in een handige draagdoos aanbiedt. Vinyl dat beschikbaar is in tal van designs en kleuren, waardoor er voor ieder wat wils is.

 

Ultrasnel

Floor In a Box is een uniek concept dat zijn naam dankt aan zijn wel zeer bijzondere verpakkingsvorm. Voor vloeren althans …
Alle Floor In a Box-vloeren zijn verkrijgbaar in een compact, kubusvormig doosje (20 cm x 20 cm x 20 cm) dat bijna niets weegt (3,5 kg) weegt en toch 2 m² vinyl bevat. Precies hierdoor is Floor In a Box makkelijk te vervoeren én kan u ook snel en makkelijk zelf berekenen hoeveel doosjes u nodig heeft om uw interieur een frisse opknapbeurt te geven.

Ook op vlak van de plaatsing, biedt Floor In a Box tal van voordelen. U heeft enkel deze eenvoudige tools nodig: een latje, een scherp snijmes en een spatel.

 

Tips voor de plaatsing van het Floor In a Box-vinyl:

• Bewaar de dozen minstens 24u in de kamer (kamertemperatuur 20° C) voor de plaatsing.
• Zorg dat de ondergrond proper, hard, egaal, droog en scheurvrij is.
• Tot één uur na de eerste plaatsing kan u de zelfklevende stroken nog verplaatsen.
• In enkele minuten bevestigt u de eerste stroken op de ondergrond en in een mum van tijd heeft u de kamer volledig afgewerkt.
• Dankzij de onzichtbare voegen van Tarkett verkrijgt u een naadloos resultaat.

 

Eigenschappen van een vinyl vloer

Het vinyl van Floor In a Box oogt mooi, is resistent en recycleerbaar. De vloer is 2,6 mm dik en voelt erg comfortabel aan als je er blootsvoets op loopt. Vinyl heeft ook een goede akoestische waarde. Om de vloer te plaatsen zijn er geen slecht geurende lijmen nodig.
De vloer is makkelijk te reinigen met een stofzuiger of met een licht vochtige dweil en biedt ook een goede weerstand tegen vlekken.
Het Floor In a Box-assortiment telt 20 verschillende designs en kleuren, gaande van ‘natural wood’ designs, tot meer moderne uitvoeringen met beton-look of metaaleffecten. 


Meer info: Tarkett
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in