De badkamer
Reportage

Een diepzinnige badkamer met drie dimensies

Kleur in de badkamer? Een uitgesproken keuze! Maar wie niet warm wordt van colour blocking of ton-sur-tons en toch een persoonlijke en aangename beleving wil creëren, kiest voor een zachtere combinatie materialen, kleuren én texturen. X²O Badkamers verdiept de badkamer met drie dimensies voor een ontspannen en intieme sfeer: meubelen met groeven, douchewanden en -bakken met reliëf en een prettige tactiele touch in accessoires.

Meubelgroeven

Balmani, exclusief verkrijgbaar bij X²O badkamers, speelt met groeven in haar badkamermeubels om op een subtiele manier lengte en diepte toe te voegen aan een ruimte. De kastfronten van de Fila-collectie krijgen fijne verticale lijnen en de afwerking in warm, getint fineerhout (natuur eik of notelaar) geeft finesse en plus. Ook in het kleinste kamertje wordt met reliëf gegoocheld. Balmani Forma in massief hout heeft namelijk een assortiment toiletmeubelen die met de typische verticale lijnen een dynamische look and feel creëren.

Een douche met textuur

Ribbels en vouwen zorgen voor een gevoel van beweging, wat opnieuw een dynamisch effect geeft. Het Balmani-reliëfglas voor je douche zorgt voor die invulling en voor de nodige privacy. Het glas lijkt wel een interpretatie uit de seventies, maar het is intussen heel eigentijds en aan een opmars bezig. Nog een opvallend element met dubbele bodem zijn de Balmani Juno-douchebakken met leisteeneffect. Dit materiaal heeft een luxueuze uitstraling en voelt comfortabel aan. Het reliëf is eveneens een anti-sliplaag. Zo glijd je niet uit tijdens het douchen.

Karaktervolle accessoires

De accessoires zijn ook trendgevoelig en heel tactiel. Zoals de Balmani Uma-wandplank. De groeven op de boord geven het geheel een pittige toets. De handige hoge rand en afwerking in stoer zwart doet dit accessoire passen in elke badkamerstijl.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in