Nieuwe kamers

De mooiste vorm van thuiswerken.

We kunnen er niet omheen: wonen en werken gaan in onze huidige samenleving steeds meer samen. Wie vandaag de dag vanuit zijn huis optimaal wil presteren, redt het lang niet meer met alleen een schrijftafel, stoel en boekenkast. Speciaal voor het thuiskantoor ontwikkelde Hülsta de Homeoffice-collectie. Wij stellen enkele nieuwigheden voor.


Efficiënt werken kan alleen met een goede (zit)houding. Hülsta komt daaraan tegemoet met een assortiment van in de hoogte verstelbare werktafels als centrale unit, verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Nieuw is een schakelsysteem dat het mogelijk maakt eindeloos en om de hoek te plannen.


Functioneel voor alles
 

Met het revolutionaire Freiform-concept, gebaseerd op de onregelmatige trapeziumvorm van het basiswerkblad, worden uiterst functionele hoekopstellingen, kleine of grote werkeilanden, een knusse single-werkplek en tal van andere configuraties mogelijk. Zo is er een kleine tafel die met behulp van gasdruk traploos omgetoverd kan worden in een platform waar je staand heel comfortabel aan kan werken. Een mooi voorbeeld van hoe functionaliteit, esthetiek en gebruikscomfort ideaal kunnen samengaan.
 

Stijlvol archiveren en opbergen
 

Het thuiskantoor als verlengstuk van de woonruimte? Door de Homeofice-elementen te combineren met het universele systeemprogramma Encado II voor de chique woonkamer, ontstaat een persoonlijke, sfeervolle configuratie waar je echt mee kan uitpakken. Solitaire meubelstukken zoals verlichte vitrines, low- en highboards, dressoirs met vlaksluitende schuifdeuren en mediameubels kan je samenbrengen. Wit gelakte oppervlakken contrasteren stijlvol met andere afwerkingen zoals het stralende kersenhout of het eiken antraciet. Wie beroepshalve veel vaklectuur moet raadplegen of dossier archiveren, kan met de bibliotheekcombinaties van Encado II echt alle kanten uit.
 

Ergonomisch zitten
 

Kantoorwerk gebeurt vooral zittend. De juiste zit- en werkhouding is dan ook erg belangrijk. Alle elementen uit het Homeoffice-programma zijn maximaal individueel aanpasbaar aan de gebruiker. Zitten is zwaar werk, dat kan verlicht worden door te kiezen voor de Ergomo H3 en H4-stoelen. De vloeiende lijnen van de voorgevormde houten zitting en de rugleuningschalen zijn leverbaar in maar liefst 12 uitvoeringen, terwijl er voor de bekleding keuze is uit 18 varianten. In de Ergomo office H1, H2 en H3-stoelen zorgt een gepatenteerd mechanisme ervoor dat de rugleuning en de zitting zich synchroon aan de bewegingen van de gebruiker aanpassen.

 

Meer info:Hülsta

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in