Aanbevolen partners

creemers
Interieurarchitect

De Inrichters - tv-programma VT4 over interieur en stijltips

Het is voor heel wat stellen ongetwijfeld een herkenbaar probleem: zij houdt van theelichtjes, warme kleuren en prullaria die voor sfeer zorgen. Hij beperkt het kleurenpallet liever tot dat van een schaakbord en is gelukkig met één enkel designstuk. Of omgekeerd... En meer dan eens werkt die discussie over het interieur verlammend.

 

Interieurvormgeefster Michèle

In De Inrichters wordt de koe bij de horens gevat. De probleemruimte van het koppel wordt immers tweemaal volledig nagebouwd, precies op maat. Zowel meneer als mevrouw krijgt een exacte kopie van en kunnen zich vervolgens uitleven. Daarna is het aan interieurvormgeefster en Huisdokter Michèle Van Sebroeck en architect Frederik Schiemsky om de harde noot te kraken: zij beslissen wie voor de mooiste inrichting heeft gezorgd. 

 

Interieur te winnen

Een oordeel met verstrekkende gevolgen, omdat het koppel het winnende interieur ook mee naar huis krijgt. Tenzij man en vrouw het wél eens kunnen geraken over een volledig nieuw voorstel. Want Michèle en Frederik hebben nog een verrassing voor hen in petto, één die hen voor een moeilijke keuze zal stellen...
 

Meer info: VT4

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in