De badkamer
Reportage

40ste showroom van X²O

Retailer X²O Badkamers opent op 28 oktober haar 40ste showroom in de Benelux en verstevigt daarmee haar marktleiderspositie in België en haar rol als snelle groeier in Nederland.

Ook tijdens corona bleef X²O Badkamers groeien

COVID19 zorgde bij veel retailers voor onzekerheid, waardoor men op de rem ging staan tot de gevolgen van de pandemie duidelijker werden. X²O besliste echter om net het omgekeerde te doen en zette in 2020 volledig in op de verdere expansie van haar activiteiten.

In 2020 en 2021 opende X²O Badkamers 13 nieuwe showrooms in België en Nederland, wat een totaal geeft van 40 showrooms in de Benelux sinds de oprichting van X²O.

40 showrooms, en ’t is nog niet gedaan

Op 28 oktober gaat in Mechelen de 40ste showroom open van X²O Badkamers, maar daar blijft het niet bij. Nog voor het einde van 2021 staan er 2 nieuwe winkelopeningen op de agenda en ook de planning voor 2022 raakt al aardig gevuld. Dit terwijl de retailer stevig blijft investeren in een verbeterde digitale dienstverlening voor een zo geoptimaliseerd mogelijke omnichannel beleving bij haar klanten.

X²O klanten vieren mee

Tijdens de eerste weken van november viert X²O Badkamers feest omwille van de 40ste showroom. In alle 40 showrooms vallen leuke prijzen te rapen en elke 40ste klant krijgt een frisse fles bubbels!

Over X²O Badkamers

X²O Badkamers is een Belgische onderneming met 400 medewerkers. Vanuit de 25 Belgische en 15 Nederlandse showrooms realiseert X²O de badkamerdroom van wie op zoek is naar een kwalitatieve badkamer aan de beste prijs. X²O verkoopt rechtstreeks aan particulieren en onderscheidt zich door zijn continue streven naar de beste prijs/kwaliteit in combinatie met een uitstekende service. Talrijke bekende badkamermerken zoals Hansgrohe, Ideal Standard, Geberit en Grohe worden aangeboden zowel via de webshop (www.x2o.be), als in showrooms tot 2.000m².

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in