Aanbevolen partners

Logo Groupe Atlantic
bulex
Antargaz
Logo Bosch
Energie

Vanaf 1 juni start Antargaz met aardgas

Auteur: Antargaz

Antargaz, de grootste verdeler van propaan- en butaangas in de Benelux, biedt vanaf 1 juni ook aardgas aan in België. Met het oog op vernieuwing en het vervolledigen van haar aanbod wil Antargaz zich met aardgas specifiek tot particulieren en professionals uit de kleine industrie richten. Met competitieve, transparante prijzen en een klantgerichte aanpak zal Antargaz het verschil maken met andere marktspelers.

Antargaz zet groei verder

Antargaz is vandaag de belangrijkste leverancier op de markt van vloeibare gassen, zowel inzake verkoop, aankoop, opslag, operationele activiteiten, primair en secundair transport en distributie van propaan- en butaangas.

Als partner die oog heeft voor de behoeften van de consument en die permanent streeft naar vernieuwing, wil Antargaz een complete gasoplossing aanbieden voor alle klanten, zowel huishoudelijk als professioneel, zowel in landelijke als in verstedelijkte gebieden. De lancering van aardgas op de Belgische markt was dan ook een logische volgende stap.

Een sterkere positie op de markt

“Een van de prioriteiten van Antargaz is om door middel van innovatie onze klanten steeds kwaliteitsvolle producten en diensten aan competitieve prijzen aan te bieden. De lancering van aardgas illustreert bijzonder goed deze ambitie,” verklaart Georges Sciberras, General Manager van Antargaz Benelux. Hij verduidelijkt: “Na een sterke groei vorig jaar betekent dit een nieuwe stap in het groeiproces van Antargaz. Vanaf 1 juni 2013 gaan we de uitdaging aan om deel te nemen aan de verdere liberalisering van de Belgische energiemarkt en zo het aanbod te verbreden. We zijn ervan overtuigd dat we de komende jaren onze positie op de energiemarkt kunnen bevestigen.”

Aardgas tegen competitieve prijzen

In eerste instantie zal Antargaz vooral op de prijs spelen. De energieleverancier kiest bewust voor variabele tarieven om steeds zo marktconform mogelijk te zijn.

Bij Antargaz is de gasprijs uitsluitend gebaseerd op de groothandelsprijs op de Nederlandse gasmarkt, de zogenaamde TTF-markt, en wordt elk kwartaal aangepast aan de evolutie ervan. Er is geen koppeling met olieprijzen. Op deze prijs van de groothandelsmarkt neemt Antargaz een bescheiden winstmarge die lager ligt dan het gemiddelde van de markt. Op die manier kan de energiespeler garanderen dat haar prijs altijd bij de laagsten van de markt gaat zijn.

Bovendien gelooft Antargaz niet in tijdelijke promoties, omdat die vaak zand strooien in de ogen van de klant en misleidend zijn. Volgens haar zijn veel promoties beperkt in tijd en garanderen zij niet de beste prijs op termijn. Antargaz wil blijvend een lage prijs aanbieden aan al haar klanten.

De klant is Antargaz

Naast prijs zal Antargaz zich ook onderscheiden door haar klantgerichte aanpak. Antargaz hecht veel belang aan kwaliteit, een waarde die wordt vertaald in 3 belangrijke parameters: een sterke vertrouwensrelatie met de klant, objectieve en persoonlijke raad of expertise, en tot slot grote transparantie ten aanzien van de prijs. Deadlines respecteren, eenvoud en beschikbaarheid naar de klanten toe zijn eveneens elementen die de groep nastreeft.

Meer info: Antargaz

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in