Aanbevolen partners

Logo Groupe Atlantic
Antargaz
bulex
Logo Bosch
Energie

V-test helpt je zoeken naar beste energieleverancier

Op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Of gewoon benieuwd naar wie voor jou de beste energieleverancier is en hoeveel je kan besparen? Doe de V-test van de Vreg. Via deze interactieve module kan je alle energieproducten op de Vlaamse markt vergelijken en kijken wie voor jou de beste keuze is.


Het enige wat je nodig hebt is je laatste energiefactuur. Je moet namelijk je verbruik doorgeven, niet in euro maar in kWh. Ben je aan het bouwen of kom je in een woning waarvan het onduidelijk is hoeveel je verbruik zal zijn? Geen probleem, de Vreg berekent ook de prijzen op basis van een gemiddeld verbruik.

Veranderen van leverancier is heel makkelijk. Je nieuwe leverancier regelt alles met je oude leverancier. Er is geen administratieve rompslomp. Er moeten geen nieuwe leidingen of meters geplaatst worden. Hou wel rekening met de einddatum van je contract. Als je wil veranderen moet je iets meer dan 2 maanden voor de einddatum van je contract een nieuwe leverancier hebben. Contacteer hem dus tijdig

Als extra dienstverlening lanceert de Vreg op 1 februari 2011 de V-test service waarbij je je kan “abonneren” op de V-test van de Vreg.
Je geeft de einddatum van je elektriciteits- en/of aardgascontract door en je wordt automatisch per e-mail verwittigd wanneer je contract vervalt en wanneer je best nog even stilstaat bij de keuze van je energieleverancier. Volledig gratis. Op die manier kan je altijd genieten van de beste voorwaarden en prijzen.


Doe de V-test

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in