Energie

Smartflower POP, het wereldwijd eerste All-in-One zonne-energiesysteem

Aanbevolen partners

Recticel
Antargaz
Logo Remeha - Verwarming
Bulex logo
Bosch
Zou het niet fantastisch zijn als iedereen in zijn eigen tuin precies de hoeveelheid groene stroom zou opwekken die hij zelf verbruikt? En zou het ook niet wonderbaarlijk zijn als deze fotovoltaïsche installatie even gebruiksvriendelijk is als een huishoudtoestel? Inpluggen en produceren maar!

Bij smartflower stellen ze zich dergelijke vragen niet meer. Ze hebben ze beantwoord met smartflower POP, het eerste all-in-one zonne-energiesysteem.

Stroom voor een hele huishouden

De installatie levert dankzij haar buitengewone constructie en de perfect op elkaar afgestemde componenten gemiddeld ca. 4.000 kWh per jaar. Daarmee dekt ze de complete, gemiddelde behoefte aan stroom van een huishouden in Midden-Europa.

Eigen rendement van circa 60%

Het product staat voor een keerpunt in de geschiedenis: de maatstaf der dingen is niet langer alleen de installatiegrootte. Wat telt, is een zo constant mogelijke productiehoogte in de loop van een dag om de opgewekte stroom efficiënter te kunnen benutten.

Smartflower POP bereikt een eigen rendement van 60%. Ter indicatie: een vergelijkbare dakinstallatie haalt gemiddeld slechts 30%. Dat noemen wij slim!

Smartflower POP wordt als compleet systeem geleverd. Het is binnen amper één uur operationeel. Er is geen tijdrovende montage nodig: de installatie wordt op de door jou gekozen locatie op de ondergrond vastgeschroefd.

Meer info: Smartflower

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in