Energie

Ontdek Antargaz Cocoon: licht, praktisch, ecologisch en meer!

Auteur: Antargaz

Maak kennis met de Cocoon gasfles: een makkelijk hanteerbare gasfles met eindeloos veel voordelen. We sommen ze graag even voor je op! 

Ecologisch & duurzaam

De fles is gemaakt van composietmaterialen met een interne stalen fles en kan dus tegen een stootje. Gebruik hem tijdens de zomer voor je gasbarbecue, tijdens de winter voor een terrasverwarmer en op de camping voor je mobiele douche! Het propaangas dat gebruikt wordt voor de Cocoon staat garant voor een zeer propere verbranding. Daardoor zullen jouw toestellen langer en efficiënter werken. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot van het propaangas gecompenseerd. Met de Cocoon doe je dus een duurzame aankoop.

Moderne en veilige snelkoppeling

Met de makkelijke Clip-On snelkoppeling is de klus in 1, 2, 3 geklaard! Gewoon vastklikken, kraantje opendraaien en klaar is kees. De Clip-On is naast gemakkelijk ook veilig: je kan hem niet verwijderen terwijl de kraan openstaat; je hoort een duidelijke “KLIK” om je te zeggen dat hij vergrendeld is; …

P.S.: wist je dat de Clip-On ook bruikbaar is op de populaire Calypso gasfles van Antargaz?

Licht, compact & praktisch

Geen gezeul meer met die zware stalen gasflessen! Dankzij zijn composietjasje weegt de Cocoon in totaal amper 10,8 kilogram, waarvan 5 kilogram propaan.

Hij is uiterst compact, met een grondoppervlakte van 30 cm op 30 cm en 36 cm hoog. En om het je nog eenvoudiger te maken, hebben ze er twee grote handvaten in geïntegreerd. Zo neem je de Cocoon overal mee naartoe, zonder gedoe!

Bekijk jouw dichtstbijzijnde Cocoon-verkooppunt. 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in