Energie

Lever je Antargaz-flessen in en win een BBQ

Auteur: Antargaz

Haal je gasflessen uit je kot!

Antargaz is dankbaar voor elke Antargaz-gasfles (of oude Shell-gasfles) die terug wordt binnengebracht bij een van de deelnemende verkooppunten! Zo werk je samen met Antargaz mee aan een duurzaam proces. Elke Antargaz-fles die terug in het depot terechtkomt, wordt gecontroleerd en klaargemaakt om gevuld te worden. Die fles wordt dan opnieuw verkocht en gebruikt tot hij weer leeg is en weer wordt binnengebracht. Zo is de cirkel rond.

Tot 30/06/2021 maak je kans op fantastische prijzen wanneer je een lege gasfles opnieuw binnenbrengt bij een deelnemend verkooppunt en het webformulier invult. Vertel welke fles je hebt binnengebracht en bij welk deelnemend verkooppunt je dat deed, vertel waar jij zoal een gasfles voor gebruikt en beantwoord de schiftingsvraag. Vergeet ook zeker de unieke code niet op te geven die op je deelnemingskaartje staat. Meer hoef je niet te doen. Er valt elke week een BBQ-set te winnen en elke maand maak je kans op een BBQ van Barbecook.

Breng je meer dan één gasfles binnen bij een deelnemend verkooppunt? Dan zul je voor elke fles in goede en volledige staat een deelnemingskaartje krijgen. Per unieke code kun je één keer registreren via het webformulier.

Voor meer informatie kijk op de website van Antargaz.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in