Aanbevolen partners

Logo Groupe Atlantic
Antargaz
Logo Bosch
Energie

Energiebewust bouwen

Energiebewust bouwen verschuift stilaan van een overtuiging van de enkelingen naar een trend om ook financieel bewust te bouwen. Energiebewust bouwen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid én de portemonnee.

Specialist energiezuinig bouwen

Specialist inzake energiezuinig bouwen is architect Christophe Debrabander. Hij was de eerste architect om het energiecharter te onderschrijven. Dit ligt volledig in de lijn met zijn gedrevenheid.

Christophe studeerde in juni 2000 af als architect in Antwerpen. In september 2000 vestigde hij zich als zelfstandig architect in Kapellen en vervolmaakte hij zich tijdens een avondscholing in de vastgoedexpertise. Sinds juli 2002 is Christophe voltijds architect. Hij is hoofdzakelijk bezig met verbouwingen en nieuwbouw voor eigen cliënteel uit de privé-sector, met een bijzondere interesse voor ecologie, een correcte isolatie en bio-ecologisch bouwen. Enkele opmerkelijke energiezuinige projecten zijn onder andere een compact passiefhuis in Ename en de eigen (bio-ecologische) woning met architectenkantoor in Zwalm.


Contactgegevens:

ARCHITECT
christophe DEBRABANDER
dries 19, 9630 zwalm
GSM: 0479/667640
FAX: 03/6111867
Mail: [email protected] Website: http://www.archicd.be


Behandelde onderwerpen:
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in