Aanbevolen partners

Logo Groupe Atlantic
Antargaz
bulex
Logo Bosch
Energie

Antargaz start met de verkoop van aardgas

Auteur: Antargaz

Antargaz is dit najaar gestart met de verkoop van aardgas in Wallonië en Vlaanderen. Particulieren, bedrijven, zelfstandigen en industriële ondernemingen kunnen aardgas afnemen bij Antargaz. De nieuwe leverancier wil het verschil maken door een goede service te leveren tegen competitieve prijzen.

Met de stap naar aardgas is Antargaz de enige speler op de markt die een volledige gasoplossing aanbiedt. Naast aardgas levert Antargaz immers ook butaan en propaan.


Antargaz is een toegankelijke leverancier, met aandacht voor een goede prijs-service verhouding. Bij de lancering van aardgas biedt Antargaz particulieren een variabel tarief aan, de goedkoopste oplossing in de huidige marktomstandigheden. Voor professionele klanten hanteert Antargaz een vast en variabel tarief. Ongeacht het tarief, Antargaz is altijd bij de meest voordelige leveranciers van de markt.
Eenvoud en transparantie zijn de twee sleutelwoorden voor de energieleverancier, en daarbovenop wil Antargaz ook beschikbaar zijn voor de consument die advies wil inwinnen over de beste oplossing voor zijn of haar specifieke situatie.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in