Aanbevolen partners

Logo Groupe Atlantic
Antargaz
bulex
Logo Bosch
Energie

Antargaz lanceert aardgas in België

Antargaz, distributeur van vloeibaar gas, breidt het aanbod aan aardgas voor professionals en particulieren uit op de Belgische markt. Met het oog op vernieuwing en het vervolledigen van haar aanbod, waarvan de huidige focus op propaan- en butaangas ligt, richt Antargaz zich met aardgas specifiek tot particulieren en professionals uit de kleine industrie.
Met een optimale kwaliteit en competitieve prijzen zal Antargaz het verschil maken met andere marktspelers. 

Antargaz zet groei verder

Antargaz is vandaag al een gereputeerde leverancier op de markt van vloeibare gassen, zowel voor de handel, de aankoop, de stockage, het bijvullen, primair en secundair transport, de distributie en de commercialisatie van propaan- en butaangas.
 
Als partner die oog heeft voor de behoeften van de consument en die permanent streeft naar vernieuwing, wil Antargaz een complete oplossing aan zowel particulieren als professionals aanbieden. De lancering van aardgas op de Belgische markt was dan ook een logische volgende stap. 

Een sterkere positie op de markt

“Een van de prioriteiten van Antargaz is om door middel van innovatie onze klanten steeds kwaliteitsvolle producten en diensten aan competitieve prijzen aan te bieden. De lancering van aardgas illustreert bijzonder goed deze ambitie,” verklaart Georges Sciberras, General Manager van Antargaz Benelux.

Hij verduidelijkt: “Na een sterke groei vorig jaar betekent dit een nieuwe stap in het groeiproces van Antargaz. In 2013 gaan we de uitdaging aan om deel te nemen aan de verdere liberalisering vande Belgische energiemarkt en zo het aanbod te verbreden. We zijn ervan overtuigd dat we de komende jaren onze positie op de energiemarkt kunnen bevestigen.”

Aardgas in België

In België is aardgas een van de meest gebruikte energiebronnen, anderzijds maken veel mensen en industrieën, meestal omwille van historische redenen, nog steeds gebruik van andere energiebronnen.

Antargaz wil inspelen op deze complexe situatie door aardgas complementair te positioneren aan propaan- en butaangas. Om in dit opzet te kunnen slagen, tussen de bestaande spelers, ambieert de groep om zich in het bijzonder tot huishoudens en de kleine industrie te richten en zo aan hun specifieke behoeften te beantwoorden, zowel op het platteland als in de stad. 

Antargaz voordelen

Een kwaliteitsvolle service en competitieve prijzen zijn de onmiskenbare voordelen van Antargaz. Met een goede prijs-kwaliteit verhouding wil Antargaz zich als een toegankelijke leverancier positioneren.
Met een variabel tarief, en op langere termijn een vast tarief, behoort Antargaz tot de voordeligste leveranciers van de markt. Kleine prijsverschillen zijn toe te schrijven aan een maximale kwaliteit.
 
Antargaz hecht veel belang aan kwaliteit, een waarde die wordt vertaald in 3 belangrijke parameters: een sterke vertrouwensrelatie met de klant, objectieve en persoonlijke raad of expertise, en tot slot grote transparantie ten aanzien van de prijs. Deadlines respecteren, eenvoud en beschikbaarheid naar de klanten toe zijn eveneens elementen die de groep nastreeft.

Meer info: Antargaz

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in