Aanbevolen partners

Logo Groupe Atlantic
Antargaz
bulex
Logo Bosch
Energie

Antargaz en Anne verzorgen samen zomertour

Auteur: Antargaz

Antargaz, leider in de distributie van propaan en butaan in de Benelux, en in België ook leverancier van aardgas, is blij te kunnen aankondigen dat zij televisiezender ‘Anne’ vergezelt op haar zomertour doorheen Vlaanderen en langs de Belgische kust. In totaal zullen deze zomer twaalf evenementen georganiseerd worden tijdens de tour, die in juni van start ging in Veurne.

De onderneming lanceerde nog maar net aardgas in België en verklaarde daarbij ook dicht bij haar klanten te willen staan, op een transparante en betrokken manier. Door deel te nemen aan de zomertour van ‘Anne’ (zender 15 op Belgacom TV), voegt Antargaz de daad bij het woord, en versterkt het bedrijf de band met haar klanten nog meer.

Sinds eind juni, en tot eind augustus, vinden de zomerevenementen van ‘Anne’ op regelmatige tijdstippen – tijdens de week of op zaterdag – plaats op verschillende locaties, waaronder Turnhout, Roeselare en Middelkerke. De presentatoren van ‘Anne’ ontvangen tijdens de shows bekende artiesten en organiseren verschillende activiteiten. In het kader van deze shows, zijn ook bijkomende happenings voorzien op verschillende plaatsen. In Blankenberge en in Roeselare bijvoorbeeld, wordt in de namiddag een muziekquiz georganiseerd.

Praktische tips

De hele zomer lang is gasspecialist Antargaz de partner van televisiezender ‘Anne’, om aan het publiek en de voorbijgangers algemene informatie en praktische tips mee te geven. Het zomerproduct bij uitstek van Antargaz is de Calypso, de veilige, superlichte en handige gasfles. Elke week maken liefhebbers van barbecues, kamperen en buitenactiviteiten kans om de Calypso gasfles in de wacht te slepen.

Meer info: Antargaz

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in