Aanbevolen partners

Logo Groupe Atlantic
Antargaz
bulex
Logo Bosch
Energie

Aanvragen van (werf)aansluitingen via Eandis-website

Met het oog op een permanente verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening heeft Eandis een nieuwe webtoepassing ontwikkeld voor het aanvragen van (werf)aansluitingen.


Vanaf juni zullen professionele klanten (aannemers, installateurs, wegenbouwers, …) hun aanvragen voor (werf)aansluitingen elektriciteit en gas volledig kunnen laten verlopen via een speciaal voor hen gecreëerde weblog¬in op de Eandis-website.

Het verzenden van het volledig aanvraagdossier met plannen, schetsen en foto's via de Eandis-web-site resulteert in een vlottere dossierbehandeling en schept de mogelijkheid permanent de voort¬gang-status van het aanvraagdossier op te volgen.

In samenwerking met de federaties van installateurs elektriciteit en gas organiseert Eandis in de loop van de maand juni infoavonden voor professionele klanten op diverse locaties in Vlaanderen m.b.t. de nieuwe webtoepassing voor de aanvraag voor (tijdelijke) werfaansluitingen.

Voor residentiële klanten werd de toepassing 'aanvragen aansluitingen' via de website Eandis in een nieuw kleedje gestoken. Hierdoor wordt het aanvragen van aansluitingen beslist gebruiksvriendelijker

Bron: Eandis

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in