Veel meer dan een betonnen doos

Gewijzigd op 5/04/2016 door Daan Slingers

Beoordeel een boek niet op zijn cover. Dit gaat eigenlijk op voor deze bijzondere woning in Japan. Op het eerste gezicht zie je enkel een wit omhulsel zonder ramen, maar schijn bedriegt. 
  • Woning JapanHeel veel wit en 'onzichtbare' ramen. Dit is geen klassieke woning.
    © Takuroyama
  • Woning JapanMaar dat wilde Takuro Yamamoto ook niet.
    © Takuroyama
  • Woning JapanDe Japanner ging voor een minimalistisch ontwerp.
    © Takuroyama
  • Woning JapanHet ontwerp speelt in op ruimtegebrek en lichtinval.
    © Takuroyama
  • Woning JapanHet gebouw is een appartement van twee verdiepingen met twee grote terrasdeuren die je kunt openklappen.
    © Takuroyama
  • Woning JapanZo zorgt hij voor extra ruimte in de zomermaanden.
    © Takuroyama
  • Woning JapanOok over het interieur is er nagedacht. Er zijn weinig meubels aanwezig. De kasten zijn dan ook nog eens verborgen.
    © Takuroyama
  • Woning JapanOok 's avonds ziet de woning er geweldig uit.
    © Takuroyama