Koeling

Zehnder ComfoCool Q600, een uniek concept voor verkoeling en ontvochtiging

Auteur: Zehnder

Verkoeling op zwoele zomerdagen zonder temperatuurshock.

Met de ComfoCool Q600 introduceert Zehnder een uniek concept voor verkoeling en ontvochtiging. Dit innovatieve systeem maakt lange zwoele zomerdagen- en nachten een stuk comfortabeler!

Aangenaam binnenklimaat

Het ComfoCool Q-systeem zorgt voor verkoeling en ontvochtiging in de hele woning. De ontvochtigde en licht gekoelde lucht draagt bij tot een zeer aangename gevoelstemperatuur. Geen temperatuurshock! Deze innovatie sluit perfect aan bij de filosofie van Zehnder: mensen laten genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat en zo hun vitaliteit ondersteunen.

Compact geheel

De ComfoCool Q600 sluit naadloos aan bij het vernieuwde design en concept van de ComfoAir Q unit voor balansventilatie. De ComfoCool Q600 is compact op te stellen, door directe montage bovenop de ComfoAir Q. In combinatie met de ComfoAir Q600 Premium wordt een maximale verkoelingscapaciteit verkregen.

Makkelijke bediening

De ComfoCool Q600 kan makkelijk aangepast worden aan persoonlijke behoeften dankzij de uitgebreide instellingsmogelijkheden en aansturing. Handig is ook dat je het systeem gewoon op afstand, via je smartphone kunt bedienen en consulteren.

Prijs voor Zehnder ComfoCool Q600: € 4.641 (excl. BTW).

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in