Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Velux logo
logo Xella
Dakwerken

VMZinc stelt zinken gevel- en dakbekledingsystemen voor

VMZinc pakt uit met een gevarieerde collectie zinken gevel- en dakbekledingsystemen. Met dit ruime aanbod kan VMZinc elke woning een toets geven waar de bewoner zich goed bij voelt, nieuwbouw of renovatie, klassiek of strak.


VMZinc producten passen in elk project, nieuwbouw en renovatie. Ze creëren een esthetische meerwaarde, op maat gesneden van de woning. Zink laat zich immers eenvoudig en creatief verwerken, het plooit zich elegant naar elke bouwstijl en is verkrijgbaar in een waaier aan stijlen en tinten. Ook in combinatie met andere bouwmaterialen bezorgt VMZinc elk project een esthetische meerwaarde.


Kwaliteiten

Waarom bouwen met zink? Waarom renoveren met zink? Zink biedt naast een modieuze uitstraling, heel aantrekkelijke voordelen: een uitzonderlijke levensduur en de ultieme bescherming van de woning tegen wind en regen. VMZinc is ongevoelig voor uv-stralen… goed voor jarenlang onbezorgd woonplezier.

VMZinc, uiterst dun en licht, beschermt de woning duurzaam, zowel bij renovatie als nieuwbouw, met elke isolatiedikte. Deze combinatie spaart energie, zomer en winter.


Tijdloos mooie woningen

En VMZinc bespaart je nog meer energie; dankzij het onderhoudsvriendelijke karakter en de mosongevoeligheid blijven gevel en dak tijdloos mooi. Zink is bovendien goed voor het milieu. Het materiaal is namelijk tot 100% recycleerbaar. In Europa wordt nu al 90% van het ‘oud’ zink gerecycleerd en hergebruikt in talrijke toepassingen.

(Z)inkijken bij…
Wil je je inspireren over het gebruik van zink? Surf dan naar www.zincfashion.be voor een 200-tal referneties van woningen die met zink bekleed zijn, zowel nieuwbouw als renovatie.


Meer info: VMZinc

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in