Aanbevolen partners

Viessmann Belgium logo
bulex
Logo Sto NV
logo Xella
Renoveren

TopX: Renoveren

59 % van de woningen heeft totaal geen muurisolatie. Is jouw woning daarbij en zoek je een oplossing? Dan biedt Isover je de Comfortpanel 32-platen aan. Deze platen zorgen voor buitenmuurisolatie langs de binnenkant. Ben je op zoek naar nieuwe ramen? Dan moet je bij Saint-Gobain Glass zijn.

Binnenisolatie in Metal Studs

Comfortpanel 32 heeft een lambdawaarde van 0,032 W/m²K en isoleert dus nog een stuk beter dan standaard minerale wol. Het toepassen van binnenmuurisolatie moet met de nodige zorg gebeuren. Anders verhoogt het risico op koudebruggen en inwendige condensatie.
 
Maar ook daaraan heeft Isover gedacht. In de eerste plaats door de Comfortpanel 32-platen aan beide zijden te bekleden met een zacht beschermend vlies voor een verhoogd plaatsingscomfort. Bovendien beschikken de Comforpanel 32-platen aan één kant over een zijsnede. Zo kunnen ze in één enkele beweging, zowel achter als tussen de Metal Stud-profielen worden geschoven, waardoor de koudebrugwerking van de metalen profielen wordt vermeden.
 
Isover comfortpanel 32 is verkrijgbaar met de diktes 6, 12 en 14 cm.
 
Lees meer: Buitenmuurisolatie langs de binnenkant dankzij Comfortpanel 32
Meer info: Saint-Gobain Isover

Eenvoudig online glas kiezen

Uiteraard kies je voor goed warmte-isolerend glas, maar met glas kun je meer dan energie besparen. Glas biedt ook geluidswering, inbraakvertraging, zonwering, personaliseerbaarheid en een easy-to-cleanfunctie. Keuze te over en daarom maakt Saint-Gobain Glass je wegwijs in deze zes basisfuncties via de website www.glaskeuze.be. Een aanrader voor iedereen die wil bouwen en verbouwen.
 
Naast de glaskeuzetest, waarmee de website een advies op maat produceert, worden de verschillende Comfort 6 -functies duidelijk omschreven. Naast een thermisch isolerende en een zonwerende functie, kunnen nog vier andere Comfort-functies aan uw glas worden toegevoegd: geluidswering, letselwering, zonwering, personaliseerbaarheid en een easy-to-clean-werking.
 
Het is trouwens veelal mogelijk meerdere functies uit de Comfort6 -reeks te combineren. Grote ramen op de achtergevel kunnen bijvoorbeeld inbraakwerend, zonwerend en thermisch isolerend worden uitgevoerd. Verschillende combinaties worden voorgesteld op de site.
 
Lees meerGlaskeuze.be, online glas kiezen
Meer infoSaint-Gobain Glass
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in