Koeling

Split airconditioner Climate 5000 RAC

Auteur: Bosch Climate

Verbeter je levenskwaliteit met de Climate 5000 RAC van Bosch. Deze elegante split airconditioner kan zowel koelen als verwarmen. Bovendien heeft dit toestel een laag energieverbruik, is het eenvoudig in gebruik én is het uiterst stil.

  • Betrouwbare koeling, zelfs bij hoge temperaturen tot 50°C
  • Geschikt voor verwarming bij lage temperaturen tot -15°C
  • Verbeterde luchtkwaliteit dankzij biofilters met hoge dichtheid
  • Zowel geschikt voor appartementen als voor één- en meergezinswoningen

Efficiënt

De Climate 5000 RAC heeft een omkeerbare werking en kan zowel koelen als verwarmen. Dankzij deze split airconditioner bespaar je ook eenvoudig op je energiefactuur. Dit resulteert in een gunstig A++ ErP-label voor koeling en A+ ErP-label voor verwarming. Via de intelligente aan-uittechnologie gaat de airconditioner automatisch in een energiebesparende stand-byfunctie en verminder je het energieverbruik. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van de timer om de Climate 5000 RAC vanzelf in of uit te schakelen, wat ook bijdraagt aan een lagere energiefactuur.

Compact en uiterst stil

Deze split airconditioner is compact en heeft een elegant design. Bovendien is de Climate 5000 RAC uiterst stil. In de stille modus bedraagt het geluidsniveau slechts 21 dB(A), wat je kan vergelijken met het geluid van boomblaadjes in de wind.

Gebruiksvriendelijk

De Climate 5000 RAC airconditioner is compact en zeer eenvoudig in gebruik. Het toestel bevat namelijk een heel aantal vooraf ingestelde functies. Bovendien kan je ook gebruikmaken van diverse comfortfuncties, zoals o.a. een stille modus en timerfunctie. Dankzij de afstandsbediening kan je van overal de gewenste temperatuur aanpassen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in