Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Saint-Gobain Isover Benelux - Isolatie
Logo Sto NV
logo Xella
Isoleren

Renoveren en isoleren met Recticel Insulation

Als je wilt renoveren ben je op zoek naar specifieke informatie en materialen. Om een bestaand dak te isoleren ben je bijvoorbeeld gebonden aan een bepaalde manier van werken. Bij Recticel Insulation kun je dit jaar op Batibouw terecht met je renovatieplannen, zeker wat betreft isolatie.

Dakisolatie

Om het dak aan de buitenzijde te isoleren, is er onder andere het Powerroof gamma van Recticel Insulation. Hierbij isoleer je het dak volgens de Sarking methode met een hoogwaardig doorlopende isolatieschil. Het dak isoleren langs de binnenzijde doe je volgens Recticel Insulation het best met Eurothane® G platen, isolatieplaten met een hoge isolatiewaarde die zijn afgewerkt met een dampscherm en gipskartonplaat.

Voerisolatie

Eurofloor® vloerisolatieplaten zijn dan weer ideaal om de vloer te isoleren, op zolder bijvoorbeeld. Voor muurisolatie kun je onder andere kiezen voor Powerwall® isolatieplaten. Powerwall isolatie maakt deel uit van het Isofinish® concept, waardoor je kunt kiezen uit een waaier van gevelafwerkingen.
Als je renoveert en isoleert met de isolatieproducten van Recticel Insulation, krijg je er het Recticel® Insulation Inside kwaliteitslabel én Isolatiecertificaat bovenop.
 
Meer info: Recticel 
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in