Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Velux logo
logo Xella
Dakwerken

Lafarge Roof Products stelt Oud Holle 1880 voor

Als specialist van het hellende dak brengt Lafarge Roof Products een nieuwe gegolfde keramische dakpan uit: Oude Holle 1880. Deze dakpan koppelt een hoogtechnologische afwerking aan een authentieke look die perfect past binnen de populaire stijlen pastorie, hoeve en cottage.


Het innovatieve van Oude Holle 1880 zit hem in de afwerking. Dankzij het unieke, gesofisticeerde productieproces van Lafarge Roof Products is deze egale ‘antieke’ uitstraling haast niet te onderscheiden van de historische look van recuperatiepannen.
Met dat verschil uiteraard dat Lafarge Roof Products voor deze nieuwe dakpan 30 jaar productgarantie en 15 jaar daksysteemgarantie geeft.

Duurzaam
De nieuwe keramische dakpan in retrostijl is verkrijgbaar in twee kleuren: oud rood en oud blauw. De duurzaamheid van Oude Holle 1880 blijkt uit verschillende testen uitgevoerd in eigen wind- en regentunnels en in onafhankelijke laboratoria. Zo is de kleipan onder meer vormvast, kleurvast, waterdicht, vorstbestendig en bestand tegen breuk.

Afwerkingen
De Oude Holle 1880 met oud blauw en oud rood afwerking is een waardevolle uitbreiding op het assortiment Oude Holle. Het assortiment Oude Holle telt nu 6 afwerkingsvarianten: Belgisch blauw bont, Belgisch blauw, rood natuur, Belgisch rood bont en de nieuwe 1880-afwerkingsvarianten.

Door het zuurstofniveau in de ovens gecontroleerd te variëren, ontstaan in de zorgvuldig gesorteerde kleisoorten unieke kleurschakeringen. Dit resulteert in de kleuren Belgisch blauw bont, Belgisch blauw, rood natuur, Belgisch rood bont . Maar ook de nieuw toegevoegde kleuren ‘oud blauw’ en ‘oud rood’ (verouderde afwerking).

Meer informatie: Lafarge Roof Products

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in