Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Velux logo
logo Xella
Dakwerken

Koramic zet puntjes op de 'i' met nieuwe hulpstukken

Koramic heeft drie nieuwe hulpstukken ontwikkeld binnen zijn gamma KoraTech. De innovaties worden gebruikt voor de verankering van dakpannen met het oog op ventilatie en regendichtheid van het dak.


Een dak is pas echt bouwfysisch af als de nodige hoogwaardige technische hulpstukken worden gebruikt. Koramic biedt onder de naam KoraTech, een compleet gamma technische hulpstukken aan. Deze geven stuk voor stuk een oplossing voor alle bouwfysische problemen die zich kunnen voordoen op het dak en zijn aangepast aan de diverse panmodellen uit het Koramic-gamma, zowel golvend als niet golvend.


Het KoraTech gamma werd zonet aangevuld met drie nieuwe elementen:

Koraflex

De Koraflex rol kan gebruikt worden voor diverse dakafwerkingen zoals de aansluiting rond schouwen, tussen verschillende gebouwen, tegen opstaand metselwerk, enz…. De milieuvriendelijke Koraflex rol wordt vervaardigd uit aluminium en is dus de ideale loodvervanger.
 

Quickfix

Quick fix is een nieuwe ventilerende ondervorst op rol die de dakdekker de mogelijkheid biedt om ook vorsten zonder sluiting droog te plaatsen en dit in alle weersomstandigheden. Dergelijke vorsten worden normaal gezien in mortel geplaatst. Gedaan dus met het knoeien met mortel op het dak.
 

Ventilerende onderlat

De ventilerende onderlat - al dan niet met vogelscherm - verzekert een perfecte en continue luchtinlaat ter hoogte van de goot, zorgt voor de waterafvoer onderaan het dak en verhindert met het vogelscherm het indringen van ongewenste diertjes.

Meer informatie: www.koramic.com
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in