Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Velux logo
logo Xella
Dakwerken

Kies je dakpan op monier.be

Zoveel smaken, zoveel daken... Dankzij de vernieuwde website van dakpannenproductent Monier wordt het een stuk eenvoudiger om uit het brede assortiment pannen en daksysteemcomponenten de meest geschikte oplossing voor je dak te vinden.
 

In de eerste plaats is de nieuwe website op zo’n manier geconcipieerd dat de bouwer of verbouwer snel en makkelijk een persoonlijke keuze kan maken uit het brede assortiment dakpannen op basis van vorm en kleur. Referentiewoningen kunnen bekeken worden in de uitgebreide fototheek. Op basis van je keuze inzake vorm en kleur toont de fototheek een uitgebreid aantal woningen bedekt met diverse dakpanmodellen in verschillende kleuren.
Ook de aanvraag naar meer informatie, documentatie en/of een offerte voor plaatsing is een fluitje van een cent geworden. Via een eenvoudige druk op de knop kan alle beschikbare documentatie bij elk dakpanmodel meteen gedownload worden, of wordt de kandidaat-(ver)bouwer in contact gebracht met een dakwerker uit zijn buurt.

Surf nog vandaag naar de nieuwe Monier, ontdek er alles wat nodig is om tot een esthetisch en perfect weerbestendig hellend dak te komen, en maak snel en makkelijk uw persoonlijke keuze uit het brede assortiment dakpannen en daksysteemcomponenten om de ideale kroon op uw woning te zetten.
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in