Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Velux logo
logo Xella
Dakwerken

IKO shingles, weer of geen weer

Heel wat gezinnen kampen met dakschade als gevolg van de recente stormen die West-Europa teisterden. IKO Sales biedt een mooi alternatief voor al deze weggevlogen dakpannen. Zij verkopen al bijna 40 jaar een ruim gamma van shingles, een dakbedekking die zijn voordelen al meermaals bewezen heeft.


Waarom zijn IKO shingles ideaal tijdens storm?

In het verleden heeft IKO Sales zijn shingles uitvoerig getest tijdens een windtunnel test. Hierdoor bewees men dat hun shingles bestand zijn tegen windstoten tot 220 km/u. In de praktijk is dit bewezen tijdens hevige stormen in Frankrijk in 2000. Terwijl talrijke dakpannen gingen vliegen, bleven shingledaken intact. Bekijk de video windtest op bitumenleien.


IKO Shingles, door alle weersomstandigheden heen

Ook hagelbuien, vochtig weer, tropische hitte en extreme koude worden door IKO shingles met glans doorstaan. De reden waarom IKO shingles zo ideaal zijn tijdens allerlei weersomstandigheden is niet alleen hun uitgebreide gamma, maar ook de samenstelling van de shingles. De kern van glasvlies zorgt voor een goede stabiliteit. De buitenzijde (bestaande uit bitumen) is uiterst duurzaam en de korrel biedt uitstekende bescherming.


Wie is IKO?

IKO is de leidende merknaam op het gebied van kwaliteitsshingles. Het bedrijf verkreeg een stevige reputatie voor zijn wereldwijde expertise in de productie en behandeling van shingles. IKO beroept zich op verticale integratie en heeft daarom toegang tot alle nodige grondstoffen en installaties om bitumen, waarop IKO dakshingles gebaseerd zijn, te behandelen.


Tekst: Iko 
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in