Aanbevolen partners

Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
Velux logo
logo Xella
Dakwerken

Hippe regenpijp

Regenwater is het meest aangewezen om planten en bloemen water te geven. Maar je hebt het niet altijd bij de hand. Daar biedt de Pure Raindrop een handig en hip antwoord op. Gedaan met de saaie regenpijp en altijd een voorraad regenwater voorhanden.

Wie dacht regenpijpen saai waren (wij hebben zelfs nog nooit nagedacht over het hipheidsgehalte van een regenpijp) heeft het vanaf nu officieel mis poes!

De Pure Raindrop is een regenreservoir dat je aan je regenpijp bevestigt en dat het regenwater voor je opvangt. Het water wordt opgevangen in een kleurrijke gieter die je uit de houder kan nemen om je bloemenperkjes te bewateren of in een ‘buikige’ regenton met een handig kraantje om daaronder je gieter te vullen. Een esthetische en slimme manier om regenwater in plaats van kraantjeswater te gebruiken voor de tuin.

Regendruppel

Het design van de Pure Raindrop is geïnspieerd op een regendruppel. De grote versie heeft een inhoud van 75 liter, de kleinere versie voor de kleine tuin of voor op het balkon heeft een inhoud van 3,5 liter.
De Pure Raindrop koop je onder meer bij Eurotuin. De kan apart bekom je vanaf 9,95 euro. Voor de mini RainDrop betaal je rond 49,95 euro. De grote versie is te verkrijgen vanaf 199 euro.


Meer info: www.eurotuin.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in