Bouwbeurzen

Bouwinnovatie 2021: een innovatieve digitale beurs

Jaarlijks gaat Bouwinnovatie door in de Grenslandhallen te Hasselt. Maar, in 2021 blijven de Grenslandhallen leeg. Van 15 januari t.e.m. 31 maart 2021 en van 01 oktober t.e.m. 15 november 2021 vind je alle standhouders op één gezamenlijke plaats: bij jou in huis. Door COVID-19 is het niet mogelijk om elkaar in levende lijven te ontmoeten. Daarom bouwt Bouwinnovatie aan een digitale set-up.

Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Traditiegetrouw openen jaarlijks de deuren in de Grenslandhallen te Hasselt. Ook in 2021 vindt Bouwinnovatie opnieuw plaats van 15 januari t.e.m. 31 maart 2021 en van 1 oktober t.e.m. 15 november 2021. Al verloopt dat deze keer toch iets anders.

Het coronavirus gooide roet in het eten. Fysiek samenkomen om info te verkrijgen of inspiratie op te doen tijdens de beurs, is niet meer verantwoord. De vraag van leveranciers en handelaars was er nog steeds. Maar consumenten houden de boot af voor een fysieke beurs of stellen zelfs verbouwingen uit.

Daarom sloeg Bouwinnovatie de handen in elkaar met ‘Virtual Fair’. Een wereldspeler op vlak van virtuele beurzen. Bouwinnovatie gaat door. Virtueel, in de huiskamers van de geïnteresseerde consumenten. Op deze manier biedt ze toch antwoord op de vraag van de leveranciers en handelaars, én kunnen consumenten met een gerust hart verder (ver)bouwen.

Bouwinnovatie ziet het groots. Want deze keer treedt het buiten de Limburgse grenzen. Voor iedere provincie voorziet Bouwinnovatie één digitale hal. Lokale handelaars contacteren? Het kan dit jaar ook vanuit Antwerpen of Oost-Vlaanderen!

Naast het digitaal rondkuieren door de virtuele hallen, chatten met de lokale leveranciers en handelaars en meteen online offertes opvragen, kan je als consument ook videoconferenties/webinars volgen tijdens je online bezoek aan Bouwinnovatie. En dat zonder dat je uit je veilige bubbel moet komen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in