Aanbevolen partners

SoSimply logo
Logo Unilin - Isolatie, dakbedekking
logo FAKRO
Velux logo
logo Xella
Dakwerken

Afstandsbediening maakt inbouw Solatube daglichtdimmer makkelijk

Dankzij het daglicht van de Solatube daglichtsystemen kunnen producten optimaal en kleurecht worden gepresenteerd. Soms is het echter prettiger om een lager lichtniveau te hebben. Nieuw is daarom de afstandsbediening om de daglichtdimmer in werking te stellen. Met behulp van een daglichtdimmer kan de lichtbuis (gedeeltelijk) worden afgesloten.


De daglichtdimmer is nu makkelijk vanaf het bureau, vanaf het podium of vanuit de fauteuil te bedienen. Deze afstandsbediening is door Techcomlight, de importeur van Solatube daglichtbuizen, ontwikkeld en geeft de daglichtdimmer een luxe uitstraling. Ook voor de installateur is dit product een grote verbetering.

De traploos instelbare daglichtdimmer wordt voorzien van een ontvanger. Dat is makkelijk en bespaart tijd. De afstandsbediening kan op een willekeurige plaats in de ruimte worden neergelegd. Er kunnen acht daglichtdimmers op één afstandsbediening werken, dus dat maakt de installatie nog veel eenvoudiger. Door de design vormgeving is de afstandsbediening geschikt voor representatieve ruimtes. Er zijn drie verschillende modellen leverbaar in twee kleurstellingen. De toepassing van daglicht wordt zo nog aantrekkelijker.


Design naar keuze

De drie types afstandsbediening zijn fraai vormgegeven. De ‘Mouse’ heeft een gebogen design en is geheel wit of gecombineerd zwart/wit. De kleinste afstandsbediening is de ‘Mini’ (lengte: 6,5 cm), die geleverd wordt met een handige docking clip. De ‘Style’ is rechthoekig vormgegeven. Deze is geheel vlak met twee kleine toetsen. De drie producten hebben dezelfde functionaliteit en werken op een silicium cel.

De degelijk uitgevoerde wandschakelaar blijft beschikbaar. Er is nu keuze tussen een wandschakelaar en de afstandsbediening. De schakelaar om het daglicht te dimmen is toepasbaar voor elk type Solatube daglichtsysteem.


Solatube daglichtsysteem

Het Solatube daglichtsysteem dat met een hoogwaardige koepel het daglicht opvangt, bereikt door een superreflecterende lichtbuis (reflectiewaarde 99,7%) elke gewenste ruimte. De zeer platte plafondplaat straalt het licht gelijkmatig het vertrek in en geeft zo een optimaal visueel comfort. De innovatieve systemen worden veel toegepast in presentatieruimtes en showrooms vanwege de kleurechtheid van het daglicht. De systemen kunnen bovendien buiten deze ruimtes, voor allerlei andere plekken binnen het kantoor, bedrijfspand of huis dienen.

Het maximaal benutten van daglicht vereist hoogwaardig materiaal en uitgekiende technieken. Solatube heeft deze technieken ontwikkeld en gepatenteerd en levert de daglichtbuizen al ruim 20 jaar. Techcomlight beschikt over een netwerk van bijna 400 dealers in Nederland. Wereldwijd zijn er meer dan twee miljoen Solatube daglichtsystemen verkocht.


Meer info:

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in