Domotica

Slimme woning duurzaam bedienen

Een woning kun je zo slim maken als je wilt. Maak zelf de keuze welke apparaten je op afstand wilt bedienen en hoe je ze wilt bedienen. Een slimme woning hoeft niet duur te zijn. Ook niet als je kiest voor duurzaam. We vertellen je graag hier meer over!

Smart home systeem

Een smart home systeem wordt steeds populairder. Je kunt diverse apparaten koppelen aan je smart home systeem en deze apparaten samen of individueel bedienen. Denk hierbij aan de thermostaat, automatische gordijnen of een Ring deurbel. Je hebt volledig controle over de gekoppelde apparaten en dat is ook fijn als je graag energiezuinig wilt leven. Krijg duidelijk inzicht van je gebruik in combinatie met een slimme meter. Op deze manier kun je gemakkelijk aanpassingen maken om je verbruik te verminderen. Bekende smart home systemen zijn, Apple Home en Google Home. Wil je graag gebruik maken van een Apple Home systeem, dan kun je dit het beste bedienen met een iPhone of iPad. Een iPhone 11 is bijvoorbeeld een ideale smartphone om te gebruiken voor een Apple Home systeem, omdat dit een lange batterijduur heeft. Kies je voor een iPad, dan is bijvoorbeeld de iPad 2019 een goede keuze. De iPad 2019 kun je ook gebruiken met een Apple Pencil. Met de Apple Home kun je diverse apparaten met elkaar verbinden en besturen. Ook kun je groepen maken om elk kamer apart te kunnen bedienen. Maak het leven gemakkelijker voor jezelf en gebruik je iPad of iPhone als jouw afstandsbediening voor jouw woning!

Duurzame elektronische apparaten

Kies je graag voor duurzame A-merken en wil je de beste deals scoren? Dan kun je het beste kijken naar refurbished producten. Refurbished producten zijn niet alleen goedkoper dan nieuwe elektronische product in de winkel. Maar ook nog eens beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor refurbished, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Zo zetten we samen een stapje dichterbij naar een groenere toekomst!

Refurbished webshop

Een slimme woning hoeft niet duur te zijn en zeker niet met refurbished producten. Bij Refurbished.be ben je verzekerd van een goed werkend product en krijg je altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop. Refurbished.be producten worden gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen gerepareerd of vervangen. Koop je een refurbished product, dan help je het milieu ook een handje mee. Daarnaast kun je altijd terecht voor al je vragen bij de klantenservice. Zo kun je jarenlang genieten van jouw refurbished product!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in