Meubelen interieur

Nieuwe meubeltrends voor slimme functionaliteiten in huis

2021 heeft ons de waarde van ons huis geleerd. Omdat we het grootste deel van onze tijd binnenshuis doorbrengen, zijn onze huizen veranderd in kantoren, amusementen zones en de veiligste en meest troostende ruimte in het hele universum. Daarom geven we je graag de huidige meubeltrends voor 2022 die je huis in een troostrijk toevluchtsoord kunnen veranderen. Ze zijn doordacht en multifunctioneel om je te helpen een rommel vrije ruimte te creëren om het jaar in gelukzaligheid en in de gezelligheid van jouw huis door te brengen. Dus zonder verder oponthoud, laten we eens kijken wat dit seizoen trending is in de meubelindustrie.

Duurzaam rotan is een meubeltrend die dit jaar furore maakt

Dit jaar draait alles om duurzaamheid en milieuvriendelijke design trends, en rotan meubilair staat bovenaan de lijst. Het was ook een populaire keuze in buitenmeubeltrends van 2022. Rotan banken zijn gemakkelijk te onderhouden en voegen een aardse toon toe aan jouw ruimte. Combineer het met enkele houten kasten en een rotan schommel om de look compleet te maken. Als je graag je huis accentueert met planten, kun je je balkon gebruiken om je vaardigheden als plantenhouder te voeden. Zet wat planten in potten rondom jouw huis om een frisse groene uitstraling te geven en jouw huis te vullen met een enorme positiviteit en frisheid. Rotan meubels zijn heel veelzijdig en passen goed bij moderne thema-interieurs.

Modulaire kledingkast met een studie uittrekbaar is een huidige meubeltrend

Omdat appartementen steeds krapper worden, zijn modulaire en multifunctionele meubeltrends een blijvertje. Deze modulaire kledingkast wordt geleverd met een uittrekbare studietafel en open planken erboven. Het ontwerp is perfect voor het inrichten van een compacte thuiswerkruimte in het comfort van uw slaapkamer. Het houten laminaat zorgt voor een rustieke sfeer en geeft een gevoel van warmte. Voeg een ergonomische stoel toe en je bent helemaal klaar om je werkafspraken te voeren en je kantoorwerk in een rustige sfeer af te maken. De kast heeft ook een loft, zodat u dekens en andere niet-essentiële zaken zonder rommel kunt opbergen.

Roche bobois kan jouw slaapkamer veranderen in een multifunctionele ruimt. Een Roche bobois bank is een uitstekende manier om een stijlvolle rand toe te voegen aan jouw interieur. Ze zijn ruimtebesparend en uiterst functioneel. Je kunt kiezen voor een Leolux eetkamerstoel of Jori stoelen. Zo verander je jouw slaapkamer in een handomdraai in een woonkamer of een hobbykamer met designstijlen. U trekt het gewoon naar beneden wanneer nodig en zet het terug aan de muur wanneer u wat lege vloerruimte voor uzelf wilt. Dit is ook een uitstekende optie voor de logeerkamer en kinderkamer. We hebben ook de nieuwste trends op het gebied van kantoormeubilair in deze slaapkamer verwerkt om de ruimte optimaal te benutten. De aan de muur gemonteerde planken, gesloten kasten, een bureau met strakke laden en een draaistoel maken de look van het compacte kantoor aan huis compleet. Zo hoeft u tijdens kantooruren niet op bed te zitten.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in