Meubelen interieur

In stijl uit de startblokken

De vakantie zit er bijna op. Er is nog nét genoeg tijd om je (thuis)kantoor een stevige upgrade te geven. Met een functionele en stijlvolle werktafel gaat gefocust werken en deadlines halen net iets makkelijker. De home desks van Skovby zijn fijn om aan te werken en mooi om naar te kijken. Ideaal als je je werkplek hebt ondergebracht in een hoek van de woon- of slaapkamer.

#104 - Multifunctionele tafel

De Skovby-tafel #104 is een echt werkpaard. Tijdens de kantooruren passen je laptop en paperassen er perfect op, voor een comfortabele werkdag. Woon je compact?

Deze home desk doet ook dienst als eettafel voor 4 tot 6 personen! Je vouwt de tafel uit in één vloeiende beweging, dankzij een vernuftig uitklapsysteem geïnspireerd door antieke tafels.

Wanneer de tafel uitgeklapt is, is het beslag zichtbaar, wat zorgt voor een edgy, industriële vibe. Die aandacht voor details is typisch voor Skovby. Het tafelblad met afgeronde hoeken en de afgeronde poten maken de klassieke uitstraling van de tafel toch herkenbaar Scandinavisch.

Ook als decoratieve consoletafel is de #104 een blikvanger. Deze multifunctionele tafel transformeer je tot de tafel die je nodig hebt, voor elke activiteit en elk moment in je leven.

De tafel heeft massief houten poten, een blad van fineer of laminaat én herbergt ook nog een geheim opbergvak.

De multifunctionele #104-tafel transformeer je tot de tafel die je nodig hebt, voor elke activiteit en elk moment in je leven.

#131 – Typisch Scandinavisch

Home desk #131 ademt de Scandinavische stijl. Zeker de combinatie van wit geoliede eik met wit laminaat voert je zó naar Deense interieurs. Maar dit eenvoudige design met klassieke houten poten is in liefst 10 kleuren verkrijgbaar: er is een #131 voor elk thuiskantoor. Het tafelblad met afgeronde hoeken in massief hout, fineer of laminaat kan tegen een stootje. Binnenin vind je USB-aansluitingen en klittenband voor snoeren en kabels. In de ruime lade berg je je laptop handig op. 

Met alle kabels uit de weg heb je visuele rust, en kan je in opperste concentratie aan de slag.

 

#130 - Inspired by Bauhaus

Hetzelfde tafelblad als bij de #131-tafel maar dan op een stalen onderstel: dat is de werktafel #130. Voor het frame lieten de ontwerpers zich inspireren door de 100 jaar oude Bauhaus-designstroming. Ook deze werktafel heeft een ruime lade, USB-aansluitingen en klittenband voor snoeren en kabels. Met alle kabels uit de weg heb je visuele rust, en kan je in opperste concentratie aan de slag.

Match made in home office heaven

Combineer je Skovby home desk met een Skovby-stoel

Elke Skovby-stoel is ergonomisch vormgegeven, voor maximaal comfort. Kies een model dat past bij je home desk, of mix en match voor een meer eclectische stijl. De #803-stoel staat op een centrale poot en heeft een eerder industriële uitstraling.

De zitting van fineerhout, ook verkrijgbaar met een stoffen bekleding, biedt comfortabele ondersteuning, de hele werkdag lang.

Rasechte klassieker #52 doorstaat de tand des tijds, zowel qua look als qua materiaal. De licht gebogen poten en de gebogen rugleuning ogen heerlijk retro. Het frame is gemaakt van massief hout en de zitting is bekleed met leer of stof, wat heel prettig zit.

Werk je maar af en toe thuis? Dan is de veelzijdige #840-kruk de ideale aanvulling bij je home desk. De kruk is een prima zitplaats, maar doet net zo goed dienst als bijzettafel of nachttafel. Dit volledig circulaire product is duurzaam en staat haast als een sculptuur in je interieur.

Bron: Skovby

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in