Energie

De energieleverancier met 4 snaren op zijn boog

Auteur: Antargaz

Antargaz voldoet aan al jouw energiebehoeften

Antargaz is aanwezig in 18 Europese landen en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste energieleveranciers in de Benelux. De onderneming is een gevestigde waarde in België en biedt vier producten aan voor particuliere klanten: aardgas en elektriciteit, gas in tanks, gas in flessen en LPG (autogas). Antargaz dekt al je energiebehoeften: sanitair warm water, verwarming, koken (thuis en voor je vrijetijdsbesteding buitenshuis) en brandstof.

Al meer dan 70 jaar expertise in propaangastanks

Is je woning niet aangesloten op het aardgasnet? Gastanks, boven- of ondergronds, bieden je de ideale oplossing. Ze garanderen je al het comfort van gas voor verwarming en koken. Antargaz levert bij jou thuis en biedt zelfs aan om je tank automatisch te vullen wanneer de ingestelde drempel wordt bereikt.

Gasflessen van verschillende capaciteiten naargelang jouw behoeften

Take 5, Cocoon, Calypso? Met capaciteiten van 5 tot 46,5 kg (46,5 kg voor propaan en 12,5 kg voor butaan) zijn de stalen gasflessen van Antargaz ontworpen om zich aan te passen aan jouw gebruik en verbruik. Koken, barbecueën, kamperen, terrasverwarming...

PS: alle cilinders van minder dan 10 kg worden CO₂-gecompenseerd via certificaten en investeringen in ecologische projecten.

Alleen aardgas? Of elektriciteit? Of allebei?

Waarom kies je niet voor Antargaz als je nieuwe energieleverancier voor de energie die je thuis nodig hebt? Alleen aardgas, alleen elektriciteit of beide: profiteer in elk geval van een duidelijke formule en concurrerende prijzen.

Met LPG als brandstof, is het allemaal goed

Antargaz biedt ook LPG aan, dat het aan benzinestations levert. Deze alternatieve brandstof, die door Europa wordt gesteund vanwege zijn milieuvoordelen (lage CO₂-uitstoot), is bovendien zeer goedkoop en veilig.

Energie voor iedereen, overal, dat is onze belofte.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in