Menuiserie extérieure

Kömmerling

Profine Group est basé sur la philosophie de "collaboration". Nos partenaires sont souvent des entreprises familiales depuis plusieures générations. Pas étonnant que de nombreux clients soient restés fidèles à KÖMMERLING pendant plus de cinquante ans.

Als leverancier van raamprofielen biedt KÖMMERLING een breed gamma aan van raam- en hefschuifsystemen die zich onderscheiden van de concurrentie.
Het aanbod aan systemen is zeer divers en biedt ook de basis voor creatieve oplossingen die zijn afgestemd op specifieke behoeften. Of het nu gaat om grote ramen, vouwramen, hefschuifdeuren met opvallende kenmerken en hoeken, de KÖMMERLING-systemen zijn de sleutel tot vrijwel elk ontwerp.

Dit breed assortiment aan kwaliteitsproducten dat wereldwijd verkocht wordt, is een sterke troef van Profine Group. Het gamma wordt aangevuld met aangepaste profielsystemen voor de sector van halffabrikaten. Kwaliteit bij KÖMMERLING betekent niet alleen de sterke éénheid van het assortiment, maar ook de controle op alle stadia van het product, zowel in onderzoek en ontwikkeling, productie, ontwerp of recyclage. Met vertrouwen, openheid en transparantie voldoet het merk KÖMMERLING aan de uitdagingen van de toekomst en heeft het herhaaldelijk zijn positie bevestigd als een van de leidende merken van pvc-raamprofielen.

Souhaitez-vous lire cette brochure? Entrez votre adresse e-mail une fois