Zonnescherm met superstrak design

We mogen weer beginnen te dromen van de zon. We gaan dan op zoek naar de geknipte oplossing voor schaduw en verkoeling. Gelukkig stelt Harol zijn nieuw zonnescherm voor, de designmijlpaal  BX270.
Hét paradepaardje waarmee Harol dit jaar uitpakt is het gloednieuwe zonnescherm BX270. “De kast van het zonnescherm definieert voor een groot stuk de esthetische aanblik van de gevel”, stelt Jo Beerden, Marketing Manager van Harol. “Met het ontwerp van het BX270 zonnescherm hebben we voluit ingezet op een strak en stijlvol design. Dit is de innovatie waar iedereen die houdt van een moderne en minimalistische woning en dito zonwering op gewacht heeft.”

Strak zet de toon

Met zijn strakke vormgeving en beschikbaarheid in alle ral- en structuurlakken met verschillende glansgraad, staat de BX270 borg voor een harmonieus gevelbeeld. De vertrouwde functionele en technische troeven van BX260 werden behouden, maar de aanblik van de volledig gesloten kast verandert compleet. Dat is te danken aan een splinternieuwe zijconsole in aluminium gietwerk, een stijlvol inox geborsteld logo en een bijzonder strakke lijn van de voorlijst met geïntegreerde waterafvoer.

De BX270 bouwt verder op de sterke kwaliteiten van de BX260, een voltreffer in het gamma omdat het tegemoet komt aan een heel aantal vragen. Dankzij zijn slanke vorm bijvoorbeeld, springt de kast amper 15 cm uit de muur. En via de brede muurconsoles is het op praktisch iedere achtergrond monteerbaar. Verder zorgt het gesloten cassettesysteem dat het doek volledig beschermd is tegen regen of wind.

Tot een breedte van 6 meter steunt BX270 op 2 knikarmen, vanaf 6-7 meter is het scherm uitgevoerd met 3 armen en bij gekoppelde schermen (tot een breedte van 12 meter) worden 4 armen gemonteerd.

Meer info: Harol

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in