Woonprojecten in uw buurt van Woningbouw Huyzentruyt en Belim Bouwtem

Woningbouw Huyzentruyt en Belim Bouwtem presenteren tijdens de jaarlijkse BIS-beurs ‘Woonprojecten in uw buurt’. Beide bedrijven maken deel uit van Groep Huyzentruyt en gaan voor de eerste keer de krachten bundelen om het grootste aanbod aan woonprojecten te presenteren aan de beursbezoeker.
Een kaart van België met vele honderden stipjes en een lange lijst van gemeentes waar woonprojecten worden ontwikkeld, gaan de aandacht trekken van de bezoeker, die vooral geïnteresseerd is een woning aan te schaffen op een bepaalde locatie.

‘We merken dat bij projecten locatie de belangrijkste reden van aankoop is, vertelt Frank Vanmeenen van Woningbouw Huyzentruyt. ‘De zusterbedrijven van de Groep Huyzentruyt hebben soms projecten die zich bevinden in dezelfde regio maar totaal verschillend zijn van aanpak, stijl, prijsklasse en volume. Door ze samen te presenteren maken we ons aanbod zeer compleet en extra aantrekkelijk voor de potentiële koper’.

Bouwen op eigen grond

Naast woonprojecten kunnen bezoekers informatie verkrijgen over de mogelijkheden te bouwen op eigen grond. Woningbouw Huyzentruyt bouwt zowel alleenstaande woningen als koppelbouw in de meest uiteenlopende stijlen en materialen en specialiseert zich in systeembouw evenveel als in de traditionele bouwmethode. Woningbouw Huyzentruyt is de roerganger voor het betaalbare wonen. Gronden krijgen een optimale invulling en door doordachte worden onnodige kosten bespaard.

Belim Bouwteam is vooral bekend als villabouwbedrijf dat synoniem staat voor creativiteit en verfijnde architectuur in uiteenlopende stijlen. Belim Bouwteam realiseert woningen en projecten die onder meer door hun ligging, inplanting en architectuur uniek zijn. Er is aandacht voor uitstraling, materialenkeuze en architecturale vormgeving. Belim Bouwteam doet hiervoor beroep op de beste architecten.

Jaren ervaring

Groep Huyzentruyt is met zijn 100 jaar ervaring een gevestigde waarde in de Belgische bouwsector. De hoofdzetel bevindt zich in Beveren-Leie (Waregem) en verder zijn er ook vestigingen in Melle en Sint-Pieters-Leeuw.

De vier buildingunits Woningbouw Huyzentruyt, BIK Woningen, Belim Bouwteam en Beyaert Construct bedienen elk een specifiek marktsegment, gaande van systeembouw en traditionele woningbouw tot hoogbouw.

Meer infoGroep Huyzentruyt

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in