Warmtepompboiler voor werking op buiten- of binnenlucht

Wilt u goedkoop water verwarmen met 70% gratis energie uit de buitenlucht of de binnenlucht? Dan is de WWK 221/301 electronic van Stiebel Eltron een goede oplossing. Het is een bijzonder efficiënte warmtepompboiler, die je overal kunt plaatsen dankzij de verschillende luchtkanaalaansluitingen. Naargelang de beschikbare ruimte en uw gemiddeld waterverbruik kunt u kiezen voor een boiler van 220 liter of van 300 liter
Deze warmtepompboiler is gemakkelijk te bedienen via een gebruiksvriendelijk lcd-display. Daarop kunt u altijd zien hoeveel warm water er beschikbaar is. De compressor is ingekapseld en geïsoleerd van de luchtstroom waardoor dit toestel bijzonder geruisloos werkt. Dankzij de onderhoudsvrije anode is er bovendien nauwelijks onderhoud nodig.

U kunt gemakkelijk de stroom van uw zonnepanelen gebruiken om deze warmtepompboiler te laten werken. Hij gaat zeer efficiënt om met de elektrische energie en behoort tot de energieklasse A. Dit garandeert u een fikse besparing op uw energiekosten voor warm water!


Stiebel Eltron: Hal 3 Stand 3108 of www.stiebel-eltron.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in