Van Marcke denkt out of the box

Hoe ga je om met een wereld die steeds in beweging is? Van Marcke stelde zich die vraag en het vond ook een antwoord. De sanitairspecialist pakt de crisis op geheel eigen wijze aan met een 5-stappenplan.   

1. Inspiratie

Van Marcke zet haar voelsprieten open, want inspiratie is er altijd en overal, niet alleen binnen het eigen wereldje, maar ook in andere sectoreren en disciplines. Vernieuwen is voor ondernemingen een noodzaak om te overleven.

2. Associaties

Daarnaast ontleedt en probeert het associaties te maken tussen verschillende ideeën en concepten. Van Marcke combineert ze nadien tot iets volledig nieuws.

3. Ideeën verzamelen

Hoe vertaalt Van Marcke die associaties naar haar eigen bedrijg? Door creatief aan de slag te gaan en out of the box te gaan denken.

4. Realisatie

Van Marcke speelt een pioniersrol bij de realisatie en de concrete uitwerking van ideeën. Het doel van vernieuwingen is immers te anticiperen op de veranderingen en zich te onderscheiden.

5. Evangeliseren

Een laatste stap is die ideeën ook gaan verspreiden. Wanneer een idee verspreid en gedragen wordt door velen, is het succes verzekerd.

Benieuwd naar de nieuwe ideeën en producten? Surf naar: Van Marcke

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in