Aanbevolen partners

Klinkers en tegels voor binnen en buiten
Terras & verhardingen

Wil je ook langer genieten van je terras?

Auteur: Renson

Vandaag leven we meer dan ooit buiten. Onze tuin is het verlengstuk van onze woning geworden, een relaxplek waar we liefst het hele jaar door van genieten. RENSON® vertaalt deze trend naar innovatieve terrasoverkappingen die ’s zomers elegant beschermen tegen de felle zon, in de tussenseizoenen beschutting bieden tegen regen en wind en u warm houden bij koudere temperaturen. Zo hoeft u niet in te boeten aan comfort en brengt u uw buitenruimte naar een hoger niveau.

RENSON® pakt hiervoor uit met vier tijdloze modellen die in al hun facetten kunnen gepersonaliseerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos; en dat op alle vlak: van comfortniveau tot materiaalkeuze. De focus van RENSON® ligt op design, afwerking, perfectie en kwaliteit.

Geen last van overtollige zon of regen

Bij de Lagune® heeft u een geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering boven het hoofd. Bij regen verdwijnt de neerslag via watergeleidingskanalen in een regenpijp in de verticale kolommen. Camargue®, Algarve® of Algarve® Roof (model voor integratie in een dakstructuur) hebben kantelbare aluminium lamellen in het dak waarmee u zelf de lichtinval op het terras bepaalt. Een gesloten dak is waterbestendig en de neerslag wordt afgevoerd via geïntegreerde watergeleidingskanalen. Ze beschermen uw meubilair, altijd een droog terras, zelfs als de lamellen na een regenbui opendraaien.

Keuze troef!

Deze comfortabele buitenkamers staan garant voor sfeer en uitstraling maar ook voor warmte en gezelligheid. Als het ’s avonds donker wordt, schakelt men gewoon de geïntegreerde LED-verlichting aan. Ook als het kouder wordt, kan men blijven genieten. Afhankelijk van de grootte van de terrasoverkappingen kunnen immers één of meerdere verwarmingselementen voorzien worden. Zelfs de geliefkoosde muziek weerklinkt zonder probleem op het terras dankzij de geïntegreerde flat panel speakers.

Neergelaten windvaste, gemotoriseerde screens zorgen voor een beschermend cocoon. Dankzij het gedeeltelijke doorzicht van de doeken en eventuele crystalvensters blijft het zicht op de tuin altijd behouden. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk en perfect te combineren met andere. U kunt ook opteren voor glazen schuifwanden of elegante Loggia® schuifpanelen met windvaste screendoeken, aluminium of houten lamellen.

Nieuwe website voor duidelijke informatie & ultieme inspiratie

RENSON® lanceert een gloednieuwe Outdoor-consumentenwebsite www.renson-outdoor.be. Een mooie, dynamische site die informeert en bovenal inspireert! Met één klik kunt u uw gratis brochure aanvragen of u inschrijven op de nieuwsbrief met tips voor aangenaam wonen en een comfortabel buitenleven.

Laat u verder inspireren op www.renson-outdoor.be.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in